Schakelen tussen persoonlijke en professionele installateursaccounts in de Wallbox App

De Wallbox app biedt twee verschillende accounttypes: Personal en Professional Installer.

• Persoonlijk account: Ontworpen voor dagelijkse gebruikers van Wallbox-laders.
  • Professionele installateur: Dit accounttype is voorbehouden aan opgeleide en gekwalificeerde elektriciens die Wallbox-laders installeren. Het biedt extra functionaliteiten, zoals het overdragen van het eigendom van de lader na de installatie.

Stappen om je accounttype te wijzigen

Volg deze eenvoudige stappen om te wisselen tussen een account voor persoonlijke en professionele installatie:

1. Log in op de Wallbox App
    • Open de Wallbox app op je mobiele apparaat.
    • Voer je inloggegevens in om toegang te krijgen tot je account.
  2. Toegang tot je profiel
    • Zodra je bent ingelogd, navigeer je naar de rechterbenedenhoek van het scherm.
    • Tik op het profielpictogram om je profielinstellingen te openen.
  3. Selecteer accounttype
    • Zoek naar de optie “Accounttype” in je profielinstellingen.
    • Tik op “Account Type” om verder te gaan.
  4. Kies je gewenste accounttype
    • Je krijgt twee opties te zien: Persoonlijke account en Professionele installateur.
    • Selecteer het accounttype waarnaar je wilt overschakelen.
  5. Lees de informatie
    • Lees aandachtig de informatie over het geselecteerde accounttype.
    • Zorg ervoor dat je de kenmerken en verantwoordelijkheden van elk type begrijpt.
  6. Uw wijzigingen opslaan
    • Sla je wijzigingen op door op de knop “Opslaan” te tikken nadat je de informatie hebt bekeken.
    • Je accounttype wordt nu overeenkomstig bijgewerkt.
Updated on 11/07/2024