Hoe Wallbox-laders delen en beheren via de Wallbox App

Het delen van uw Wallbox producten met andere gebruikers, zoals familie of collega’s, is altijd al mogelijk geweest, maar deze functie was alleen toegankelijk via het Wallbox Portaal. Nu kun je je laders rechtstreeks delen via de Wallbox app. Zodra ze zijn uitgenodigd, kunnen gebruikers de producten die je met hen hebt gedeeld gebruiken om hun auto’s op te laden en toegang krijgen tot extra functies als dat is toegestaan via de app.

In dit artikel leer je hoe je gebruikers kunt uitnodigen, hoe je kunt beheren welke laders ze kunnen gebruiken en hoe je gebruikers kunt verwijderen.

Nieuwe gebruikers uitnodigen

1. Log in op de Wallbox app.
  2. Tik op het pictogram met de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm met de lijst met laders.
  3. Tik op Gebruiker uitnodigen.
  4. Voer het e-mailadres in van de gebruiker die je wilt uitnodigen en tik op“Doorgaan“.
  5. Selecteer de laders die u wilt delen en tik op“Doorgaan“.
  6. Controleer of het e-mailadres en de producten die je wilt delen correct zijn en tik op“Verzenden“.

De uitnodiging is succesvol verzonden. Uw nieuwe gebruiker moet de instructies volgen in de e-mail die hij/zij heeft ontvangen om uw Wallbox producten te gaan gebruiken.

De toegang tot laders van uw gebruikers beheren

1. Log in op de Wallbox app.
  2. Tik op het pictogram met de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm met de lijst met laders.
  3. Tik op“Gebruikers beheren“.
  4. Selecteer de gebruiker die je wilt beheren.
  5. Je zult de producten kunnen zien waartoe deze gebruiker toegang heeft. Tik op“Bewerken” om wijzigingen aan te brengen.
  6. Selecteer de laders waartoe u de gebruiker toegang wilt geven en tik op“Opslaan“.

De lijst met laders waartoe je gebruiker toegang heeft, is nu bijgewerkt.

Alle toegang van een gebruiker verwijderen

1. Log in op de Wallbox app.
  2. Tik op het pictogram met de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm met de lijst met laders.
  3. Tik op“Gebruikers beheren“.
  4. Selecteer de gebruiker van wie je de toegang wilt verwijderen.
  5. Tik op het prullenbakpictogram naast de gebruikersnaam en tik vervolgens op“Verwijderen” om te bevestigen.

De toegang van de gebruiker is succesvol verwijderd.

Updated on 26/06/2024