Hoe het eigenaarschap van de lader overdragen in de Wallbox App

De Wallbox-app is voorzien van een handige overdrachtsmogelijkheid voor opladers. Deze functie is exclusief beschikbaar voor accounttypes van professionele installateurs, waardoor gekwalificeerde elektriciens het eigendom van een in gebruik genomen lader kunnen overdragen aan de klant en uiteindelijke eigenaar.

Raadpleeg voor meer informatie over de verschillende Wallbox app accounttypes ons artikel over het schakelen tussen de accounttypes Personal en Professional Installer.

Stappen om eigendom van de lader over te dragen

Volg deze stappen om het eigendom van een Wallbox-lader over te dragen:

1. Log in op de Wallbox App
    • Open de Wallbox app op je mobiele apparaat.
    • Gebruik de gegevens van je Installer-account om in te loggen.
  2. De inbedrijfstelling van de acculader voltooien
    • Voltooi de nodige inbedrijfstellingsstappen voor de lader.
  3. Toegang Overdracht Eigendomsoptie
    • Tik op het pictogram met de drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm.
    • Selecteer “Eigendom overdragen” in het vervolgkeuzemenu.
  4. Selecteer de lader die u wilt overbrengen
    • Kies de lader die je wilt overzetten uit de lijst.
    • Tik op “Doorgaan” om verder te gaan.
  5. Klantgegevens invoeren
    • Voer het e-mailadres van de klant en de uiteindelijke eigenaar in.
    • Zorg ervoor dat het e-mailadres correct is om overdrachtsproblemen te voorkomen.
  6. Details van overdracht bekijken en bevestigen
    • Bekijk de details van de overdracht zorgvuldig.
    • Tik op “Overdragen” om de eigendomsoverdracht te starten.
  7. Bevestiging klant
    • De eindgebruiker (klant) ontvangt een e-mail met instructies.
    • Ze moeten de instructies in de e-mail volgen om de eigendomsoverdracht te voltooien en volledig eigenaar te worden van de lader.
Updated on 11/07/2024