Udgivelse den 11. april 2024

Denne nye 6.4.20-opladerudgivelse indeholder følgende rettelser og forbedringer til Copper SB:

1. Nu er vores energistyringssystemer mere robuste og giver mere feedback, når der er problemer med at kommunikere med den eksterne måler.
  2. Vi inkluderer to nye OCPP-funktioner: ChargePointMaxProfiles og Stacking charging Profiles, til virksomheder, der tilbyder intelligent opladning.
  3. Vi har løst et problem, der fik opladeren til at rapportere forkerte værdier for energiforbrug i som
  4. Vi har forbedret algoritmen til detektering af underspænding, hvilket vil garantere en mere præcis detektering af disse problemer.
  5. Vi har løst et problem, der gjorde, at opladere med serienumre større end 1048575 ikke kunne oprette forbindelse til et Static Load Management.
  6. Vi har løst et problem, der fik nogle trefasede opladere til ikke at beregne strømmen korrekt.
  7. Copper SB får alle de forbedringer, som Commander 2 og Pulsar opladere allerede har fået i softwareversion 6.1:
    1. Skift ubesværet tilbage til opladning med Solar Charging eller tidsplaner efter en manuel handling med et enkelt tryk på en knap. Din opladning, din kontrol – gjort let!
    2. Få indsigt i solcelleopladning i realtid med et detaljeret energimiks og den valgte Solar Charging.
    3. Nu indlæses Schedule-kortet i Wallbox app lidt hurtigere, når der oprettes forbindelse til opladeren via Bluetooth.
    4. Det er nu muligt at konfigurere Power Boost og Solar Charging ved hjælp af Wallbox, når den er forbundet til opladeren via Cloud.
    5. Konfigurationsflowet for 3G/4G-forbindelse er blevet forbedret for at give mere feedback under opsætningsprocessen.
    6. Vi har forbedret offline softwareopdateringsprocessen med flere cybersikkerhedsforanstaltninger.