Udgivelse d. 27. september 2021

Den nye udgave er en forbedring af Commander 2-opladeren.

Commander 2

• Hvis du oplader med Power Sharing eller Power Boost aktiveret, og der er mangel på strøm, sættes din bil i ladekø. Fremover genoptager din oplader automatisk opladningen, når der igen er strøm.
  • Vi har forbedret synkronisering mellem din oplader og myWallbox (både på web og i app). Hvis der skulle opstå en fejl (angivet med et rødt signal), gendannes de alle automatisk, så snart fejlen er løst.
  • Vi rettede et problem med Pay per Charge-løsningen, hvor opladningssessionen ikke automatisk stoppede efter den opladningstid, som en bruger havde betalt for, var slut.

Seneste softwareversioner

Commander 2