Hvilke filtre kan anvendes på opladningernes oplysninger

1. Introduktion

Wallbox vil altid give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. Wallbox-appen og portalen myWallbox er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

Både appen og portalen giver kunderne mulighed for at have fuld kontrol over deres ladeoplevelse, indsamling af oplysninger om opladning, statistikker, forbrug, brugere osv. Dette giver alle vores kunder mulighed for at have fuld kontrol over energiforbruget og besparelserne ved at få en elbil.

Filtre er nyttige til at analysere ladestatistikkerne for din oplader. Du kan filtrere ladedataene ved hjælp af forskellige filtre for at få en bedre forståelse af dine data.

Du kan også generere en oversigtsrapport over dine opladninger via Wallbox-portalen.

Wallbox har på nuværende tidspunkt tre softwareaftaler: Basis, Standard og Erhverv. Kunder med Wallbox’s basisaftale kan få en grundlæggende statistik over strømforbrug, opladninger og omkostninger, men kun via appen. Kunder med basisaftale kan ikke downloade sessionsoplysninger.

Wallbox-kunder kan nemt downloade al information om energiforbrug, omkostninger, aktive sessioner, historiske data i realtid og kan også generere rapporter i CSV-format med filtre, når det er nødvendigt. Kunder på Wallbox-erhverv kan ud over ovenstående modtage en oversigtsrapport over de vigtigste målinger for alle opladninger via e-mail.

2. Filtre

Du kan anvende følgende filtre på de registrerede data fra dine opladninger:

• Efter opladerundergruppe: Du kan filtrere dataene efter de forskellige undergrupper af opladere, der oprettes.
  • Efter oplader: Filtrer efter opladere i dine grupper.
  • Efter bruger: Filtrer efter brugere i dine grupper.
  • Efter betaling: Filtrer efter betalingssessioner eller ikke-betalingssessioner. Dette filter er kun tilgængeligt for abonnenter med Wallbox-erhverv.
  • Efter start- og slutdatoer: Vælg de start- og slutdatoer, du ønsker at se.