Så här växlar du mellan kontotyperna personlig och professionell installatör i Wallbox-appen

Wallbox-appen erbjuder två olika kontotyper: Personal och Professional Installer.

Steg för att ändra din kontotyp

Följ dessa enkla steg för att växla mellan ett Personal- och ett Professional Installer-konto:

1. Logga in på Wallbox-appen
    • Öppna Wallbox-appen på din mobila enhet.
    • Ange dina inloggningsuppgifter för att komma åt ditt konto.
  2. Få tillgång till din profil
    • När du är inloggad navigerar du till det nedre högra hörnet av skärmen.
    • Tryck på profilikonen för att komma till dina profilinställningar.
  3. Välj kontotyp
    • Leta efter alternativet “Kontotyp” i dina profilinställningar.
    • Tryck på “Kontotyp” för att fortsätta.
  4. Välj önskad kontotyp
    • Du kommer att presenteras med två alternativ: Personligt konto och Professionell installatör.
    • Välj den kontotyp som du vill byta till.
  5. Läs informationen
    • Läs noga igenom den information som finns om den valda kontotypen.
    • Se till att du förstår vilka funktioner och ansvarsområden som är förknippade med varje typ.
  6. Spara dina ändringar
    • När du har granskat informationen sparar du dina ändringar genom att trycka på knappen “Spara”.
    • Din kontotyp kommer nu att uppdateras i enlighet med detta.
Updated on 11/07/2024