Så här överför du äganderätten till laddare i Wallbox-appen

Appen Wallbox har en praktisk funktion för överföring av äganderätt till laddare. Den här funktionen är exklusivt tillgänglig för Professional Installer-kontotyper och gör det möjligt för kvalificerade elektriker att överföra äganderätten till en beställd laddare till dess kund och slutliga ägare.

Mer information om de olika kontotyperna för Wallbox-appen finns i vår artikel om att växla mellan kontotyperna Personal och Professional Installer.

Steg för att överföra äganderätten till laddaren

Följ dessa steg för att överföra äganderätten till en Wallbox-laddare:

1. Logga in på Wallbox-appen
    • Öppna Wallbox-appen på din mobila enhet.
    • Använd inloggningsuppgifterna för ditt Installer-konto för att logga in.
  2. Avsluta idrifttagningen av laddaren
    • Utför de nödvändiga stegen för idrifttagning av laddaren.
  3. Tillgång Överföring Äganderätt Alternativ
    • Tryck på ikonen med de tre prickarna längst upp till höger på skärmen.
    • Välj “Transfer Ownership” i rullgardinsmenyn.
  4. Välj den laddare som ska överföras
    • Välj den laddare som du vill överföra från listan.
    • Tryck på “Fortsätt” för att fortsätta.
  5. Ange klientinformation
    • Ange kundens och den slutliga ägarens e-postadress.
    • Kontrollera att e-postadressen är korrekt för att undvika problem med överföringen.
  6. Granska och bekräfta överföringsdetaljer
    • Gå noga igenom detaljerna i överföringen.
    • Tryck på “Överför” för att påbörja processen för överföring av äganderätt.
  7. Bekräftelse från kund
    • Den slutliga användaren (kunden) kommer att få ett e-postmeddelande med instruktioner.
    • De måste följa instruktionerna i e-postmeddelandet för att slutföra överföringen av äganderätten och fullt ut äga laddaren.
Updated on 11/07/2024