Så här delar och hanterar du Wallbox-laddare via Wallbox-appen

Det har alltid varit möjligt att dela dina Wallbox-produkter med andra användare, t.ex. familj eller kollegor, men den här funktionen var endast tillgänglig via Wallbox Portal. Nu kan du dela dina laddare direkt via Wallbox-appen. När de har bjudits in kan användarna använda de produkter som du har delat med dem för att ladda sina bilar och få tillgång till ytterligare funktioner om de tillåts via appen.

I den här artikeln får du lära dig hur du bjuder in användare, hanterar vilka laddare de har åtkomst till och hur du tar bort användare.

Bjuda in nya användare

1. Logga in i Wallbox-appen.
  2. Tryck på ikonen med tre prickar i det övre högra hörnet på skärmen med listan över laddare.
  3. Tryck på Bjud in användare.
  4. Ange e-postadressen till den användare som du vill bjuda in och tryck på“Fortsätt“.
  5. Välj de laddare som du vill dela och tryck på“Fortsätt“.
  6. Kontrollera att e-postadressen och produkterna som du ska dela är korrekta och tryck sedan på“Skicka“.

Inbjudan har skickats framgångsrikt. Din nya användare måste följa instruktionerna i e-postmeddelandet de fick för att börja använda dina Wallbox-produkter.

Hantera din användares tillgång till laddare

1. Logga in i Wallbox-appen.
  2. Tryck på ikonen med tre prickar i det övre högra hörnet på skärmen med listan över laddare.
  3. Tryck på“Hantera användare“.
  4. Välj den användare som du vill hantera.
  5. Du kommer att kunna se de produkter som den här användaren har åtkomst till. Tryck på“Edit” för att göra eventuella ändringar.
  6. Välj de laddare som du vill ge användaren tillgång till och tryck sedan på“Spara“.

Listan över laddare som din användare har tillgång till är nu uppdaterad.

Ta bort all åtkomst från en användare

1. Logga in i Wallbox-appen.
  2. Tryck på ikonen med tre prickar i det övre högra hörnet på skärmen med listan över laddare.
  3. Tryck på“Hantera användare“.
  4. Välj den användare som du vill ta bort åtkomsten från.
  5. Tryck på papperskorgsikonen bredvid användarnamnet och tryck sedan på “Tabort” för att bekräfta.

Användarens åtkomst har framgångsrikt tagits bort.

Updated on 26/06/2024