Utgivelse 12. september-2023

Applicable To

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye versjonen gjør myWallbox-appen bedre.

Nedenfor finner du de nyeste programvareversjonene av myWallbox-appen (iOS og Android). For å sikre god funksjonalitet, må du alltid holde den oppdatert.

myWallbox Portal

• Nytt excel-format for eksport av økter.
  • Ny kanal for hjelp til å motta støtte fra hjelpeknappen. Nå finner du en hjelp som guider deg gjennom ulike trinn for å vise deg den informasjonen som passer for deg.
  • Feil rettet for å eksportere økter på hebraisk.
  • Vi har utført noen mindre feilrettinger.

myWallbox

• Vi har løst et problem som først og fremst berørte amerikanske brukere, der appen viste unøyaktige strømnivåer når den var koblet til nettskyen.
  • Vi har rettet noen mindre feil.