Slik bruker du Bluetooth PIN-koden for sikker tilkobling til Wallbox

For å forbedre sikkerheten til Wallbox kreves det nå en Bluetooth-PIN-kode for å koble til nye enheter. Denne funksjonen sikrer at bare autoriserte brukere har tilgang til og kan kontrollere laderen via Bluetooth.

Hva er Bluetooth PIN-koden?

Når du prøver å koble en ny enhet til Wallbox via Bluetooth, blir du bedt om å oppgi en PIN-kode. Denne PIN-koden er et fast, sekssifret nummer som er unikt for laderen din, og som tildeles automatisk og administreres via Wallbox.

Steg-for-steg-veiledning for bruk av Bluetooth PIN-kode

1. Koble til Wallbox din
  • Logg inn på Wallbox din ved hjelp av påloggingsinformasjonen din, eller opprett en konto.
  1. Paring av enheten din
  • Koble til laderen via Bluetooth, og Wallbox vil be om en PIN-kode; tast inn den sekssifrede PIN-koden som vises.
  • Når du har tastet inn riktig, vil enheten være sikkert koblet til laderen.

Wallbox støttes

Bluetooth PIN-funksjonen er tilgjengelig for følgende Wallbox med programvareversjon 6.7.1 (eller nyere):

• Pulsar Plus
  • Pulsar Plus Socket
  • Pulsar Max
  • Pulsar Pro
  • Pulsar Plus NA
  • Pulsar Plus e
  • Pulsar Pro NA
  • Commander 2 (og 2s)
  • Copper SB
Updated on 04/09/2024