Hvorfor Wallbox din kanskje ikke vises i listen over ladere på Wallbox din

Wallbox er en praktisk måte å administrere og overvåke Wallbox for elbiler på. Det kan imidlertid forekomme tilfeller der Wallbox din ikke vises i laderlisten i Wallbox. En vanlig årsak til dette problemet er at du er logget inn på feil konto eller bruker en sosial innloggingsmetode i stedet for e-postadressen din. I denne veiledningen går vi gjennom disse scenariene og kommer med løsninger som kan hjelpe deg med å løse problemet og få tilgang til laderen din i appen igjen.

Lader ikke registrert

Hvis Wallbox ikke er riktig registrert eller lagt til i Wallbox din, vises den ikke i listen over ladere.

Løsning:

1. Åpne Wallbox og logg inn på kontoen din.
  2. Gå til delen “Ladere”.
  3. Trykk på alternativet “Legg til lader”.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å legge til Wallbox i kontoen din. Hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du se den dedikerte artikkelen .

Logget inn på feil konto

Hvis du har flere Wallbox, kan det hende at du ikke ser Wallbox din i listen over ladere. Dette kan skje hvis du bruker en sosial påloggingsmetode (for eksempel Google eller Apple) i stedet for e-postadressen din.

Bruk av sosiale påloggingsmetoder, for eksempel Google eller Apple, kan føre til at det opprettes en egen konto i Wallbox, som kanskje ikke har Wallbox din tilknyttet.

Løsning:

a. Logg ut og logg inn igjen:

1. Trykk på meny- eller profilikonet i Wallbox.
  2. Se etter alternativet “Logg ut”, og trykk på det for å logge ut av den gjeldende kontoen.
  3. Når du har logget ut, skriver du inn riktig Wallbox (e-post og passord) for å logge på igjen.
  4. Sjekk laderlisten for å se om Wallbox din nå er synlig.

b. Sjekk flere kontoer:

1. Hvis du har flere Wallbox, må du sørge for at du er logget inn på kontoen som er knyttet til Wallbox din.
  2. Hvis du ikke er sikker på hvilken konto du skal bruke, kan du prøve å logge inn med hver av kontoene dine for å finne den som har laderen din oppført.

Ved å følge løsningene som er beskrevet i denne artikkelen, kan du sikre at du bruker riktig Wallbox og har tilgang til informasjonen om Wallbox din i appen. Hvis problemet vedvarer eller du støter på andre problemer, må du ikke nøle med å kontakte Wallbox kundestøtte for ytterligere hjelp.

Updated on 20/06/2024