Slik overfører du eierskapet til laderen i Wallbox

Wallbox har en praktisk funksjon for overføring av ladeeierskap. Denne funksjonen er eksklusivt tilgjengelig for Professional Installer-kontotyper, slik at kvalifiserte elektrikere kan overføre eierskapet til en bestilt lader til kunden og den endelige eieren.

For mer informasjon om de ulike kontotypene i Wallbox, se vår artikkel om hvordan du bytter mellom kontotypene Personal og Professional Installer.

Fremgangsmåte for å overføre eierskapet til laderen

Følg disse trinnene for å overføre eierskapet til en Wallbox:

1. Logg inn på Wallbox
    • Åpne Wallbox på mobilenheten din.
    • Bruk installatørkontoens legitimasjon for å logge inn.
  2. Fullfør igangkjøringen av laderen
    • Fullfør de nødvendige trinnene for idriftsettelse av laderen.
  3. Få tilgang til alternativet for overføring av eierskap
    • Trykk på ikonet med tre prikker øverst til høyre på skjermen.
    • Velg “Overfør eierskap” fra rullegardinmenyen.
  4. Velg laderen som skal overføres
    • Velg laderen du ønsker å overføre fra listen.
    • Trykk på “Fortsett” for å fortsette.
  5. Skriv inn klientinformasjon
    • Skriv inn e-postadressen til kunden og den endelige eieren.
    • Sørg for at e-postadressen er korrekt for å unngå overføringsproblemer.
  6. Gjennomgå og bekreft overføringsdetaljer
    • Gå nøye gjennom detaljene i overføringen.
    • Trykk på “Overfør” for å starte eierskifteprosessen.
  7. Kundebekreftelse
    • Den endelige brukeren (klienten) vil motta en e-post med instruksjoner.
    • De må følge instruksjonene i e-posten for å fullføre eierskapsoverføringen og eie laderen fullt ut.
Updated on 11/07/2024