Slik deler og administrerer du Wallbox via Wallbox

Det har alltid vært mulig å dele Wallbox dine med andre brukere, for eksempel familie eller kolleger, men denne funksjonen var bare tilgjengelig via Wallbox. Nå kan du dele laderne dine direkte gjennom Wallbox. Når brukerne er invitert, kan de bruke produktene du har delt med dem, til å lade bilene sine og få tilgang til flere funksjoner hvis det er tillatt gjennom appen.

I denne artikkelen lærer du hvordan du inviterer brukere, administrerer hvilke ladere de har tilgang til, og hvordan du fjerner brukere.

Invitasjon av nye brukere

1. Logg inn på Wallbox.
  2. Trykk på ikonet med tre prikker øverst til høyre på skjermen med laderlisten.
  3. Trykk på Inviter bruker.
  4. Skriv inn e-postadressen til brukeren du ønsker å invitere, og trykk på“Fortsett“.
  5. Velg laderne du vil dele, og trykk på“Fortsett“.
  6. Kontroller at e-postadressen og produktene du skal dele, er riktige, og trykk deretter på“Send“.

Invitasjonen har blitt sendt. Den nye brukeren må følge instruksjonene i e-posten de har mottatt for å begynne å bruke Wallbox.

Administrere brukernes tilgang til ladere

1. Logg inn på Wallbox.
  2. Trykk på ikonet med tre prikker øverst til høyre på skjermen med laderlisten.
  3. Trykk på“Administrer brukere“.
  4. Velg brukeren du ønsker å administrere.
  5. Du vil kunne se hvilke produkter denne brukeren har tilgang til. Trykk på“Rediger” for å gjøre endringer.
  6. Velg laderne du vil gi brukeren tilgang til, og trykk deretter på“Lagre“.

Listen over ladere som brukeren din har tilgang til, er nå oppdatert.

Fjerne all tilgang fra en bruker

1. Logg inn på Wallbox.
  2. Trykk på ikonet med tre prikker øverst til høyre på skjermen med laderlisten.
  3. Trykk på“Administrer brukere“.
  4. Velg brukeren du ønsker å fjerne tilgangen fra.
  5. Trykk på søppelbøtteikonet ved siden av brukernavnet, og trykk deretter på“Fjern” for å bekrefte.

Brukerens tilganger er fjernet.

Updated on 26/06/2024