Slik bytter du mellom personlige og profesjonelle installatørkontotyper i Wallbox

Wallbox tilbyr to forskjellige kontotyper: Personal og Professional Installer.

Fremgangsmåte for å endre kontotype

Følg disse enkle trinnene for å bytte mellom en Personal- og en Professional Installer-konto:

1. Logg inn på Wallbox
    • Åpne Wallbox på mobilenheten din.
    • Skriv inn påloggingsinformasjonen din for å få tilgang til kontoen din.
  2. Få tilgang til profilen din
    • Når du er logget inn, navigerer du til nederste høyre hjørne av skjermen.
    • Trykk på profilikonet for å få tilgang til profilinnstillingene dine.
  3. Velg kontotype
    • Se etter alternativet “Kontotype” i profilinnstillingene dine.
    • Trykk på “Kontotype” for å fortsette.
  4. Velg ønsket kontotype
    • Du vil bli presentert for to alternativer: Personlig konto og Profesjonell installatør.
    • Velg kontotypen du ønsker å bytte til.
  5. Les informasjonen
    • Les nøye gjennom informasjonen som gis om den valgte kontotypen.
    • Sørg for at du forstår hvilke funksjoner og ansvarsområder som er knyttet til hver type.
  6. Lagre endringene dine
    • Når du har gått gjennom informasjonen, kan du lagre endringene ved å trykke på “Lagre”-knappen.
    • Kontotypen din vil nå bli oppdatert i henhold til dette.
Updated on 11/07/2024