Udgivelse fra den 31. august 2021

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye udgave er en forbedring af Pulsar Plus-opladeren.

Nedenfor kan du se de seneste softwareversioner af myWallbox-appen (iOS og Android). For at sikre, at de fungerer korrekt, bedes du altid sørge for, at de er opdaterede.

Pulsar Plus

• Hvis du oplader med Power Sharing eller Power Boost aktiveret, og der er mangel på strøm, sættes din bil i ladekø. Fremover genoptager din oplader automatisk opladningen, når der igen er strøm.
  • Ved visse bilmodeller kunne Pulsar Plus-opladerne komme ud for vanskeligheder med at starte opladningen. Vi har arbejdet på sagen, og nu begynder opladningen igen gnidningsløst.

Seneste softwareversioner

Pulsar Plus