Sådan tildeler du forudbetalingstakster i myWallbox-portalen

Sådan tildeler du forudbetalingstakster i myWallbox-portalen

1. Introduktion

Wallbox vil altid give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. Portalen myWallbox er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

myWallbox-portalen giver dig mulighed for at have fuld kontrol over din ladeoplevelse, indsamle oplysninger om opladninger, statistik, forbrug, brugere osv. Du kan også styre energiforbruget og besparelserne ved at få en elbil.

Med abonnement på Wallbox-erhverv får super-administratoren eller administratoren af gruppen mulighed for at tildele takster til en gruppe, undergruppe af opladere eller specifikke opladere.

2. Krav til tildeling af taksterne

Hvis du er super-administrator eller administrator af gruppen, kan du udføre taksttildeling.

For at udføre denne handling skal du sikre dig, at følgende krav er opfyldt:

• Abonnement på Wallbox-erhverv

3. Taksttildeling

Hver forudbetalingstakst kan tildeles grupper/undergrupper eller opladere.

3.1 Tildeling af takst til hver oplader

For at tildele eller ændre en takst for hver oplader skal super-administrator /administrator gå til betalingsafsnittet under opladeroplysninger.

3.2 Behold takster fra gruppen

Super-administrator /Administrator kan vælge at beholde den takst, der er tildelt på gruppeniveau. Gruppeniveautaksten anvendes som takst på opladeren.

1. Aktivér knappen Behold takster fra gruppe.

3.3 Konfiguration af gruppe/undergruppe

Super-administrator /Administrator kan vælge en takst for gruppen eller undergruppen, og den valgte takst anvendes på alle opladere, der er valgt til gruppen/undergruppen. Opladeren skal dog have muligheden “Behold takster fra gruppe” aktiveret.

1. På skærmbilledet Oplader skal du klikke på indstillingsikonet ud for den relevante gruppe.

Modalet GRUPPEKONFIGURATION vises.

1. På listen FORUDBETALING skal du vælge den takst, der skal tildeles hele gruppen.

Tilsvarende kan Super-administrator /Administrator tildele en forudbetalingstakst fra undergruppen til opladere i den gruppe.

1. Aktivér knappen Behold takster fra gruppe for at anvende den samme takst som for gruppen.

Eller

1. På listen FORUDBETALING skal du vælge den takst, der skal tildeles hele gruppen.
Updated on 03/05/2021