Sådan opdaterer du firmware på din Pulsar

For at få glæde af de seneste opdateringer og funktioner til din oplader er det vigtigt, at du holder din Pulsars firmware opdateret.

Før du starter denne proces og sikre, at opdateringen går gnidningsfrit, skal du:

• Sørg for, at Bluetooth er aktiveret på din smartphone
  • Sørg for, at din smartphone har forbindelse til Internettet (Wi-Fi eller mobilt netværk),
  • Sørg for, at du har den nyeste version af Wallbox-appen på din telefon. Det gør du ved at se i App Store eller Play Store på din mobiltelefon.
  1. Åbn appen myWallbox og log ind. Hvis du ikke logges ind automatisk, skal du udfylde dine legitimationsoplysninger.

Credentials page

1. Når du er logget ind, skal du vælge din oplader.

Pulsar screen
Chargers list

1. På opladerens skærm trykker du på Indstillinger, som er indikeret med et tandhjul.

Settings screen

1. Klik derefter på Oplysninger om oplader.

configuration screen charger infos highlighted

1. Tryk på Firmware-version, hvorefter appen undersøger, om der findes en opdatering:

charger version screen

• Hvis din oplader er opdateret, bliver beskeden “Firmware er opdateret” vist.
  • Hvis der er en opdatering, viser appen beskeden “Installer opdatering“. Hvis du vil opdatere firmwaren med det samme, skal du bare klikke på “Installer opdatering“. Du kan også opdatere firmwaren senere, hvis du foretrækker det.

firmware-is-up-to-date
firmware install update screen

1. Firmwaren opdateres nu. Vent, indtil opdateringen er gennemført og beskeden “Din oplader er opdateret til vers. [firmware version format x.x]” vises.

VIGTIGT: Forlad ikke denne side eller luk appen, da det afbryder processen og kan skade din oplader.

pulsar update process sucessful

Updated on 21/07/2021