Sådan installeres og konfigureres en MID-måler med Wallbox-opladere til nøjagtig energimåling

Installation af en MID-måler meddin Wallbox-oplader giver mulighed for præcis og MID-kompatibel måling af energiforbruget, hvilket er vigtigt for fakturering og lovmæssige formål. Denne vejledning indeholder detaljerede trin til installation og konfiguration af en MID-måler.

Hvad er et MID-meter?

En MID-måler (Measuring Instruments Directive) er en certificeret strømmåler, der registrerer energiforbruget i din Wallbox-opladerinstallation med stor nøjagtighed. I overensstemmelse med MID-standarden giver den præcise energiaflæsninger og sikrer, at du kan bruge disse data til fakturerings- eller refusionsformål.

1. Før du går i gang: Krav til MID-måler og installation

Wallbox understøtter to typer MID-certificerede effektmålere, som kan købes i vores onlinebutik:

• Trefaset MID-effektmåler: Velegnet til trefasede installationer (op til 65A).
  • Enfaset MID-effektmåler: Velegnet til enfasede installationer (op til 100A).

Vi anbefaler at bruge et STP Cat 5E-kabel til at udføre installationen.

Før du går i gang, download Wallbox-appen, opret en konto og tilføj din oplader for at færdiggøre konfigurationen.

2. Installation af MID-måleren

Elektriske ledninger

MID-måleren skal altid installeres efter fejlstrømsafbryderne (RCD’er) og miniafbryderne (MCB’er) på opladerens strømledning. Dette er repræsenteret som position F på installationsdiagrammet.

MID-METER-INSTALLATIONSSKEMA

Metoder til installation af kommunikation

Afhængigt af din ladeinfrastrukturs layout kan du vælge et af følgende kommunikationsinstallationsskemaer:

• Installation af buslinje: Anbefales, når Power Boost (PB) og MID-målerne er tæt på hinanden. Der er kun brug for ét kabel til buskommunikationen, som forbindes til RS485-stikket.
2_Buslinje-1
  • Installation med to linjer: Bruges, når PB- og MID-målere er langt fra hinanden. Der oprettes to forskellige forbindelseslinjer, som begge forbindes til det samme punkt på RS485-opladerstikket.
3_To linjer-3

De følgende afsnit indeholder trinvise instruktioner til installation af trefasede og enfasede MID-målere.

A. Installation af 3-faset MID-måler

Se installationsvejledningen, der fulgte med din MID-effektmåler, for yderligere oplysninger. Nedenfor er de vigtigste trin:

1. Tilslutning af opladeren til måleren: Tilslut MID-måleren til din oplader ved hjælp af et STP Cat 5E-kabel.
  2. Tilslutning af strømmåleren:
  • Tilslut de tre faser (position 1-2-3 for strømindgang, 4-5-6 for strømudgang).
  • Sørg for, at faserne er forsvarligt forankret. Monter isoleringspladen oven på skruerne.

VIGTIGT: Løse skruer kan udgøre en brandfare!

4_Step_1_MID_CG_EM340_phases_connected
  • Installer den neutrale ledning. Hvis der bruges større kabeltværsnit, skal du nedskalere nullederen, så den passer til strømmåleren.
5_Step_2_MID_CG_EM340_montering_af_skruedæksler_til_isolering
  • Installer STP-kommunikationskablet i henhold til diagrammet i din installationsvejledning.
6_Step_3_MID_CG_EM340_installing_the_neuter

BEMÆRK: Brug et STP Cat 5E-kabel eller højere til kommunikationslinjen, og sørg for, at den samlede længde ikke overstiger 500 meter.

VIGTIGT: Brug ikke et snoet par til hver forbindelse. Afsnør kablerne, før du tilslutter dem hver for sig. Brug et afklippet kabel til at sløjfe mellem position 7 og 9.

7_trin_4_MID_CG_EM340_installation_af_kommunikationskablet
  • Monter kabelafdækningerne for at sikre installationen. Hvis det er nødvendigt, skal du forsegle dækslerne med kabler i henhold til de lokale bestemmelser.
8_Step_6_MID_CG_EM340_seal_the_cover
  1. Tilslutning af opladeren: Følg instruktionerne i installationsvejledningen til din oplader.
  1. Afslutning Modstand Aktivering:
  • Til buslinjeinstallation: Sæt opladerens RS485-kontakt i positionen “T”. Kun Power Boost-måleren har brug for afslutningsmodstand.
  • Til installation af to linjer: Sæt RS485-kontakten i positionen “NT”, og forbind afslutningsmodstandsbroen til både MID- og PB-målerne.
  1. Konfiguration af strømvælger: Når MID-måleren er installeret, skal du konfigurere den via Wallbox-appen (instruktioner i næste afsnit).

B. Installation af enfaset MID-måler

Du kan få yderligere hjælp i den installationsvejledning, der følger med din MID Meter-model.

1. Tilslutning af opladeren til måleren: Tilslut MID-måleren til opladeren ved hjælp af et STP Cat 5E-kabel.
  1. Tilslutning af MID-effektmåleren:
  • Installer MID-effektmåleren på DIN-skinnen.
  • Installer STP-kommunikationskablet som vist i diagrammet.

VIGTIGT: Løse skruer kan udgøre en brandfare!

11_EM112_Install_meter_on_DIN_rail
  • Tilslut fase- og nulledningerne. Sørg for, at de er forsvarligt forankret, og monter derefter isoleringspladen over skruerne.
12_EM112_install_phase_and_neuter
13_EM112_step_3_installing_covers
  • Installer STP-kommunikationskablet som vist i diagrammet.
14_EM112_trin_4_installation_af_kommunikationskabel
  • Montér det sidste kabeldæksel for at sikre installationen. Forsegl dækslerne med kablerne som krævet i henhold til lokale bestemmelser.
15_EM112_step_5_install_covers___seals

VIGTIGT: Brug ikke et snoet par til hver forbindelse. Afsnør kablerne, før de tilsluttes hver for sig. Brug et afklippet kabel til at sløjfe mellem position 3 og 5.

1. Tilslutning af opladeren: Følg instruktionerne i din opladers installationsvejledning.
  2. Afslutning Modstand Aktivering:

Pulsar Plus, Commander 2 og Copper SB har to forskellige afslutningsmodstande. Den, der er beregnet til MID- og PB-målere, er markeret som “RS485”.

• Til buslinjeinstallation: Sæt opladerens RS485-kontakt i positionen “T”. Kun Power Boost-måleren har brug for afslutningsmodstand.
16_Buslinje-1
  • Til installation med to linjer: Sæt RS485-kontakten i positionen “NT”, og forbind afslutningsmodstandsbroen til både MID- og PB-målerne.
17_To linjer-3
  1. Nuværende vælgerkonfiguration: MID-måleren er installeret korrekt. Fortsæt med at konfigurere det via Wallbox-appen som forklaret nedenfor.

4. Konfiguration af MID-meteret via Wallbox-appen

Følg disse trin i Wallbox-appen for at afslutte opsætningen og begynde at bruge din MID-måler til nøjagtig energimåling:

1. Download og åbn Wallbox-appen: Sørg for, at du har den nyeste version af appen fra Play Store eller App Store.
  2. Log ind på din konto: Indtast dine legitimationsoplysninger for at logge ind, eller opret en ny konto, hvis du ikke har en.
  3. Vælg din oplader: Vælg den oplader, der har MID Meter installeret, fra listen, og opret forbindelse til den via Bluetooth.
  4. Gå til opladerindstillinger:
    • Gå til Indstillinger > Energifunktioner > MID strømmåling.
  5. Aktivér MID-strømmåling: Slå indstillingen “MID current measurement” til.
  6. Indtast MID-målerens serienummer:
    • Tryk på pilen ved siden af “MID Meter”.
    • Indtast de sidste seks cifre i MID-meterets serienummer (findes på klistermærket under MID-meterets display). Hvis serienummeret ikke matcher, bliver det ikke konfigureret.
  7. Indstil parametre for automatisk stop:
    • Definer en afbrydelsesgrænse for opladning, hvis MID-forbindelsen mistes. Vælg mellem energi (kWh) eller tid (minutter) til konfiguration af automatisk stop.
    • Standardværdier:
      • kWh: 1 kWh (maks.: 22 kWh)
      • Tid: 1 minut (maks. 60 minutter)
  8. Gem indstillinger: Bekræft og gem dine indstillinger. Dit MID Meter er nu korrekt konfigureret.
  9. Bekræft konfigurationen: Besøg Wallbox-portalen på my.wallbox.com/login for at kontrollere, om dit MID Meter er konfigureret korrekt. MID Meter-ikonet bør vises ved siden af din opladers navn, hvis alt er sat korrekt op.

Hvad er et MID-meter?

En MID-måler (Measuring Instruments Directive) er en certificeret strømmåler, der registrerer energiforbruget i din Wallbox-opladerinstallation med stor nøjagtighed. I overensstemmelse med MID-standarden giver den præcise energiaflæsninger og sikrer, at du kan bruge disse data til fakturerings- eller refusionsformål.

1. Før du går i gang: Krav til MID-måler og installation

Wallbox understøtter to typer MID-certificerede effektmålere, som kan købes i vores onlinebutik:

• Trefaset MID-effektmåler: Velegnet til trefasede installationer (op til 65A).
  • Enfaset MID-effektmåler: Velegnet til enfasede installationer (op til 100A).

Vi anbefaler at bruge et STP Cat 5E-kabel til at udføre installationen.

Før du går i gang, download Wallbox-appen, opret en konto og tilføj din oplader for at færdiggøre konfigurationen.

2. Installation af MID-måleren

Elektriske ledninger

MID-måleren skal altid installeres efter fejlstrømsafbryderne (RCD’er) og miniafbryderne (MCB’er) på opladerens strømledning. Dette er repræsenteret som position F på installationsdiagrammet.

MID-METER-INSTALLATIONSSKEMA

Metoder til installation af kommunikation

Afhængigt af din ladeinfrastrukturs layout kan du vælge et af følgende kommunikationsinstallationsskemaer:

• Installation af buslinje: Anbefales, når Power Boost (PB) og MID-målerne er tæt på hinanden. Der er kun brug for ét kabel til buskommunikationen, som forbindes til RS485-stikket.
2_Buslinje-1
  • Installation med to linjer: Bruges, når PB- og MID-målere er langt fra hinanden. Der oprettes to forskellige forbindelseslinjer, som begge forbindes til det samme punkt på RS485-opladerstikket.
3_To linjer-3

De følgende afsnit indeholder trinvise instruktioner til installation af trefasede og enfasede MID-målere.

A. Installation af 3-faset MID-måler

Se installationsvejledningen, der fulgte med din MID-effektmåler, for yderligere oplysninger. Nedenfor er de vigtigste trin:

1. Tilslutning af opladeren til måleren: Tilslut MID-måleren til din oplader ved hjælp af et STP Cat 5E-kabel.
  2. Tilslutning af strømmåleren:
  • Tilslut de tre faser (position 1-2-3 for strømindgang, 4-5-6 for strømudgang).
  • Sørg for, at faserne er forsvarligt forankret. Monter isoleringspladen oven på skruerne.

VIGTIGT: Løse skruer kan udgøre en brandfare!

4_Step_1_MID_CG_EM340_phases_connected
  • Installer den neutrale ledning. Hvis der bruges større kabeltværsnit, skal du nedskalere nullederen, så den passer til strømmåleren.
5_Step_2_MID_CG_EM340_montering_af_skruedæksler_til_isolering
  • Installer STP-kommunikationskablet i henhold til diagrammet i din installationsvejledning.
6_Step_3_MID_CG_EM340_installing_the_neuter

BEMÆRK: Brug et STP Cat 5E-kabel eller højere til kommunikationslinjen, og sørg for, at den samlede længde ikke overstiger 500 meter.

VIGTIGT: Brug ikke et snoet par til hver forbindelse. Afsnør kablerne, før du tilslutter dem hver for sig. Brug et afklippet kabel til at sløjfe mellem position 7 og 9.

7_trin_4_MID_CG_EM340_installation_af_kommunikationskablet
  • Monter kabelafdækningerne for at sikre installationen. Hvis det er nødvendigt, skal du forsegle dækslerne med kabler i henhold til de lokale bestemmelser.
8_Step_6_MID_CG_EM340_seal_the_cover
  1. Tilslutning af opladeren: Følg instruktionerne i installationsvejledningen til din oplader.
  1. Afslutning Modstand Aktivering:
  • Til buslinjeinstallation: Sæt opladerens RS485-kontakt i positionen “T”. Kun Power Boost-måleren har brug for afslutningsmodstand.
  • Til installation af to linjer: Sæt RS485-kontakten i positionen “NT”, og forbind afslutningsmodstandsbroen til både MID- og PB-målerne.
  1. Konfiguration af strømvælger: Når MID-måleren er installeret, skal du konfigurere den via Wallbox-appen (instruktioner i næste afsnit).

B. Installation af enfaset MID-måler

Du kan få yderligere hjælp i den installationsvejledning, der følger med din MID Meter-model.

1. Tilslutning af opladeren til måleren: Tilslut MID-måleren til opladeren ved hjælp af et STP Cat 5E-kabel.
  1. Tilslutning af MID-effektmåleren:
  • Installer MID-effektmåleren på DIN-skinnen.
  • Installer STP-kommunikationskablet som vist i diagrammet.

VIGTIGT: Løse skruer kan udgøre en brandfare!

11_EM112_Install_meter_on_DIN_rail
  • Tilslut fase- og nulledningerne. Sørg for, at de er forsvarligt forankret, og monter derefter isoleringspladen over skruerne.
12_EM112_install_phase_and_neuter
13_EM112_step_3_installing_covers
  • Installer STP-kommunikationskablet som vist i diagrammet.
14_EM112_trin_4_installation_af_kommunikationskabel
  • Montér det sidste kabeldæksel for at sikre installationen. Forsegl dækslerne med kablerne som krævet i henhold til lokale bestemmelser.
15_EM112_step_5_install_covers___seals

VIGTIGT: Brug ikke et snoet par til hver forbindelse. Afsnør kablerne, før de tilsluttes hver for sig. Brug et afklippet kabel til at sløjfe mellem position 3 og 5.

1. Tilslutning af opladeren: Følg instruktionerne i din opladers installationsvejledning.
  2. Afslutning Modstand Aktivering:

Pulsar Plus, Commander 2 og Copper SB har to forskellige afslutningsmodstande. Den, der er beregnet til MID- og PB-målere, er markeret som “RS485”.

• Til buslinjeinstallation: Sæt opladerens RS485-kontakt i positionen “T”. Kun Power Boost-måleren har brug for afslutningsmodstand.
16_Buslinje-1
  • Til installation med to linjer: Sæt RS485-kontakten i positionen “NT”, og forbind afslutningsmodstandsbroen til både MID- og PB-målerne.
17_To linjer-3
  1. Nuværende vælgerkonfiguration: MID-måleren er installeret korrekt. Fortsæt med at konfigurere det via Wallbox-appen som forklaret nedenfor.

4. Konfiguration af MID-meteret via Wallbox-appen

Følg disse trin i Wallbox-appen for at afslutte opsætningen og begynde at bruge din MID-måler til nøjagtig energimåling:

1. Download og åbn Wallbox-appen: Sørg for, at du har den nyeste version af appen fra Play Store eller App Store.
  2. Log ind på din konto: Indtast dine legitimationsoplysninger for at logge ind, eller opret en ny konto, hvis du ikke har en.
  3. Vælg din oplader: Vælg den oplader, der har MID Meter installeret, fra listen, og opret forbindelse til den via Bluetooth.
  4. Gå til opladerindstillinger:
    • Gå til Indstillinger > Energifunktioner > MID strømmåling.
  5. Aktivér MID-strømmåling: Slå indstillingen “MID current measurement” til.
  6. Indtast MID-målerens serienummer:
    • Tryk på pilen ved siden af “MID Meter”.
    • Indtast de sidste seks cifre i MID-meterets serienummer (findes på klistermærket under MID-meterets display). Hvis serienummeret ikke matcher, bliver det ikke konfigureret.
  7. Indstil parametre for automatisk stop:
    • Definer en afbrydelsesgrænse for opladning, hvis MID-forbindelsen mistes. Vælg mellem energi (kWh) eller tid (minutter) til konfiguration af automatisk stop.
    • Standardværdier:
      • kWh: 1 kWh (maks.: 22 kWh)
      • Tid: 1 minut (maks. 60 minutter)
  8. Gem indstillinger: Bekræft og gem dine indstillinger. Dit MID Meter er nu korrekt konfigureret.
  9. Bekræft konfigurationen: Besøg Wallbox-portalen på my.wallbox.com/login for at kontrollere, om dit MID Meter er konfigureret korrekt. MID Meter-ikonet bør vises ved siden af din opladers navn, hvis alt er sat korrekt op.

Installation af en MID-måler meddin Wallbox-oplader giver mulighed for præcis og MID-kompatibel måling af energiforbruget, hvilket er vigtigt for fakturering og lovmæssige formål. Denne vejledning indeholder detaljerede trin til installation og konfiguration af en MID-måler.

Hvad er et MID-meter?

En MID-måler (Measuring Instruments Directive) er en certificeret strømmåler, der registrerer energiforbruget i din Wallbox-opladerinstallation med stor nøjagtighed. I overensstemmelse med MID-standarden giver den præcise energiaflæsninger og sikrer, at du kan bruge disse data til fakturerings- eller refusionsformål.

1. Før du går i gang: Krav til MID-måler og installation

Wallbox understøtter to typer MID-certificerede effektmålere, som kan købes i vores onlinebutik:

• Trefaset MID-effektmåler: Velegnet til trefasede installationer (op til 65A).
  • Enfaset MID-effektmåler: Velegnet til enfasede installationer (op til 100A).

Vi anbefaler at bruge et STP Cat 5E-kabel til at udføre installationen.

Før du går i gang, download Wallbox-appen, opret en konto og tilføj din oplader for at færdiggøre konfigurationen.

2. Installation af MID-måleren

Elektriske ledninger

MID-måleren skal altid installeres efter fejlstrømsafbryderne (RCD’er) og miniafbryderne (MCB’er) på opladerens strømledning. Dette er repræsenteret som position G på installationsdiagrammet.

MID-METER-INSTALLATIONSSKEMA

Metoder til installation af kommunikation

Afhængigt af din ladeinfrastrukturs layout kan du vælge et af følgende kommunikationsinstallationsskemaer:

• Installation af buslinje: Anbefales, når Power Boost (PB) og MID-målerne er tæt på hinanden. Der er kun brug for ét kabel til buskommunikationen, som forbindes til RS485-stikket.
2_Buslinje-1
  • Installation med to linjer: Bruges, når PB- og MID-målere er langt fra hinanden. Der oprettes to forskellige forbindelseslinjer, som begge forbindes til det samme punkt på RS485-opladerstikket.
3_To linjer-3

De følgende afsnit indeholder trinvise instruktioner til installation af trefasede og enfasede MID-målere.

A. Installation af 3-faset MID-måler

Se installationsvejledningen, der fulgte med din MID-effektmåler, for yderligere oplysninger. Nedenfor er de vigtigste trin:

1. Tilslutning af opladeren til måleren: Tilslut MID-måleren til din oplader ved hjælp af et STP Cat 5E-kabel.
  2. Tilslutning af strømmåleren:
  • Tilslut de tre faser (position 1-2-3 for strømindgang, 4-5-6 for strømudgang).
  • Sørg for, at faserne er forsvarligt forankret. Monter isoleringspladen oven på skruerne.

VIGTIGT: Løse skruer kan udgøre en brandfare!

4_Step_1_MID_CG_EM340_phases_connected
  • Installer den neutrale ledning. Hvis der bruges større kabeltværsnit, skal du nedskalere nullederen, så den passer til strømmåleren.
5_Step_2_MID_CG_EM340_montering_af_skruedæksler_til_isolering
  • Installer STP-kommunikationskablet i henhold til diagrammet i din installationsvejledning.
6_Step_3_MID_CG_EM340_installing_the_neuter

BEMÆRK: Brug et STP Cat 5E-kabel eller højere til kommunikationslinjen, og sørg for, at den samlede længde ikke overstiger 500 meter.

VIGTIGT: Brug ikke et snoet par til hver forbindelse. Afsnør kablerne, før du tilslutter dem hver for sig. Brug et afklippet kabel til at sløjfe mellem position 7 og 9.

7_trin_4_MID_CG_EM340_installation_af_kommunikationskablet
  • Monter kabelafdækningerne for at sikre installationen. Hvis det er nødvendigt, skal du forsegle dækslerne med kabler i henhold til de lokale bestemmelser.
8_Step_6_MID_CG_EM340_seal_the_cover
  1. Tilslutning af opladeren: Følg instruktionerne i installationsvejledningen til din oplader.
  1. Afslutning Modstand Aktivering:
  • Til buslinjeinstallation: Sæt opladerens RS485-kontakt i positionen “T”. Kun Power Boost-måleren har brug for afslutningsmodstand.
  • Til installation af to linjer: Sæt RS485-kontakten i positionen “NT”, og forbind afslutningsmodstandsbroen til både MID- og PB-målerne.
  1. Konfiguration af strømvælger: Når MID-måleren er installeret, skal du konfigurere den via Wallbox-appen (instruktioner i næste afsnit).

B. Installation af enfaset MID-måler

Du kan få yderligere hjælp i den installationsvejledning, der følger med din MID Meter-model.

1. Tilslutning af opladeren til måleren: Tilslut MID-måleren til opladeren ved hjælp af et STP Cat 5E-kabel.
  1. Tilslutning af MID-effektmåleren:
  • Installer MID-effektmåleren på DIN-skinnen.
  • Installer STP-kommunikationskablet som vist i diagrammet.

VIGTIGT: Løse skruer kan udgøre en brandfare!

11_EM112_Install_meter_on_DIN_rail
  • Tilslut fase- og nulledningerne. Sørg for, at de er forsvarligt forankret, og monter derefter isoleringspladen over skruerne.
12_EM112_install_phase_and_neuter
13_EM112_step_3_installing_covers
  • Installer STP-kommunikationskablet som vist i diagrammet.
14_EM112_trin_4_installation_af_kommunikationskabel
  • Montér det sidste kabeldæksel for at sikre installationen. Forsegl dækslerne med kablerne som krævet i henhold til lokale bestemmelser.
15_EM112_step_5_install_covers___seals

VIGTIGT: Brug ikke et snoet par til hver forbindelse. Afsnør kablerne, før de tilsluttes hver for sig. Brug et afklippet kabel til at sløjfe mellem position 3 og 5.

1. Tilslutning af opladeren: Følg instruktionerne i din opladers installationsvejledning.
  2. Afslutning Modstand Aktivering:

Pulsar Plus, Commander 2 og Copper SB har to forskellige afslutningsmodstande. Den, der er beregnet til MID- og PB-målere, er markeret som “RS485”.

• Til buslinjeinstallation: Sæt opladerens RS485-kontakt i positionen “T”. Kun Power Boost-måleren har brug for afslutningsmodstand.
16_Buslinje-1
  • Til installation med to linjer: Sæt RS485-kontakten i positionen “NT”, og forbind afslutningsmodstandsbroen til både MID- og PB-målerne.
17_To linjer-3
  1. Nuværende vælgerkonfiguration: MID-måleren er installeret korrekt. Fortsæt med at konfigurere det via Wallbox-appen som forklaret nedenfor.

4. Konfiguration af MID-meteret via Wallbox-appen

Følg disse trin i Wallbox-appen for at afslutte opsætningen og begynde at bruge din MID-måler til nøjagtig energimåling:

1. Download og åbn Wallbox-appen: Sørg for, at du har den nyeste version af appen fra Play Store eller App Store.
  2. Log ind på din konto: Indtast dine legitimationsoplysninger for at logge ind, eller opret en ny konto, hvis du ikke har en.
  3. Vælg din oplader: Vælg den oplader, der har MID Meter installeret, fra listen, og opret forbindelse til den via Bluetooth.
  4. Gå til opladerindstillinger:
    • Gå til Indstillinger > Energifunktioner > MID strømmåling.
  5. Aktivér MID-strømmåling: Slå indstillingen “MID current measurement” til.
  6. Indtast MID-målerens serienummer:
    • Tryk på pilen ved siden af “MID Meter”.
    • Indtast de sidste seks cifre i MID-meterets serienummer (findes på klistermærket under MID-meterets display). Hvis serienummeret ikke matcher, bliver det ikke konfigureret.
  7. Indstil parametre for automatisk stop:
    • Definer en afbrydelsesgrænse for opladning, hvis MID-forbindelsen mistes. Vælg mellem energi (kWh) eller tid (minutter) til konfiguration af automatisk stop.
    • Standardværdier:
      • kWh: 1 kWh (maks.: 22 kWh)
      • Tid: 1 minut (maks. 60 minutter)
  8. Gem indstillinger: Bekræft og gem dine indstillinger. Dit MID Meter er nu korrekt konfigureret.
  9. Bekræft konfigurationen: Besøg Wallbox-portalen på my.wallbox.com/login for at kontrollere, om dit MID Meter er konfigureret korrekt. Hvis alt er sat korrekt op, bør MID Meter-ikonet vises ved siden af din opladers navn.
Updated on 29/08/2024