Sådan indstiller du salgsprisen for opladning og QR-betaling

1. Introduktion

Wallbox vil altid give sine kunder de bedste produkter, services og brugeroplevelse. Wallbox-appen og portalen myWallbox er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

Både appen og portalen giver kunderne mulighed for at have fuld kontrol over deres ladeoplevelse, indsamling af oplysninger om opladning, statistikker, forbrug, brugere osv. Dette giver alle vores kunder mulighed for at have fuld kontrol over energiforbruget og besparelserne ved at få en elbil.

myWallbox-portalen kan integrere en betalingsplatform for direkte at opkræve din potentielle kunde/bruger for hver brug af din ladeinfrastruktur. Her finder du instruktionerne til at forbinde Stripe-konto med myWallbox-platformen.

Wallbox har på nuværende tidspunkt tre softwareaftaler: Basis, Standard og Erhverv. Kunder med abonnementerne Wallbox-basis og Wallbox-standard kan ikke aktivere et betalingssystem eller scanne og opkræve en takst baseret på tilgængelighedstid for opladning. Kunder på Wallbox-erhverv kan forbinde deres Stripe-konto med myWallbox-platformen og scanne og opkræve en takst baseret på tilgængelighedstid for opladning.

Se Ofte stillede spørgsmål om Abonnementsaftaler for at få flere oplysninger om softwareabonnementer.

2. Indstilling af salgspris

I afsnittet Opladere kan du klikke på din gruppe- eller undergruppekonfiguration for at indstille energiomkostningerne og salgsprisen.

3. Indstil opladeren til “Oplad med QR”

Du skal konfigurere opladeren som en offentlig oplader for at tillade offentlig opladning, også for brugere, der ikke hører til opladergruppen.

Du skal indtaste opladeroplysningerne og vælge “Opladerkonfiguration”.

Aktivér “Oplad med QR” og gem.