Sådan fjerntilføjer du flere opladere via Wallbox-portalen

Sådan fjerntilføjer du mere end én oplader via Wallbox-portalen

1. Introduktion

Wallbox vil altid give deres kunder de bedste produkter, den bedste service og brugeroplevelse. Portalen Wallbox er en meget vigtig del af denne brugeroplevelse.

Wallbox-portalen giver dig mulighed for at have fuld kontrol over din ladeoplevelse, indsamle oplysninger om opladninger, statistik, forbrug, brugere osv. Du kan også styre energiforbruget og besparelserne ved at få en elbil.

Med et abonnement på Wallbox-erhverv har du mulighed for at fjerntilføje mere end én oplader samtidigt. Dette giver dig mulighed for at opdatere dine oplader hvor som helst uden at være fysisk til stede på opladerens placering.

2.  Krav og information om fjerntilføjelse af mere end en oplader

Hvis du er super-administrator eller administrator af gruppen, kan du fjerntilføje på mere end én oplader samtidigt.

For at fjerntilføje, skal du sikre dig, at følgende krav er opfyldt:

• Abonnement på Wallbox -erhverv.

3.  Massetilføjelse af opladere eksternt

1. Log ind på Wallbox-portalen: https://my.wallbox.com/
  2. Gå til siden Opladere.
  1. Klik på Tilføj opladere.

Dialogboksen Tilføj oplader vises.

1. Skriv eller vælg de relevante oplysninger i felterne SERIENUMMER, UID, LAND og STAT.
  1. For at tilføje flere opladere, klik på “+”.
  1. Skriv eller vælg de relevante oplysninger i felterne SERIENUMMER, UID, LAND og STAT.
  1. Gentag trin 5 og 6 ovenfor for så mange opladere, du vil tilføje.
  1. Klik på ACCEPTÉR.

Flere opladere føjes nu til den valgte gruppe.