Udgivelse den 2. november 2021

• MyWallbox

Pulsar Plus Commander 2 Copper SB Quasar Pulsar Max Pulsar Pro

Wallbox is always committed to providing the best charging experience to all its customers. Therefore, we are continuously improving our products’ features. Following you will find a repository with all published release notes, with an explanation of all the updates performed.

Denne nye udgivelse tilbyder forbedringer af myWallbox-appen.

Nedenfor findes de nyeste softwareversioner af myWallbox-appen (iOS og Android). For at sikre, at de fungerer korrekt, bedes du altid sørge for, at de er opdaterede.

myWallbox-portal

• Hvis du har behov for at tilføje nye ladere til din konto, så er du heldig! Vi har lige gjort det lettere og tydeligere. Du kan nu kun en gang vælge landet og staten, når du tilføjer flere ladere. Feedbacken, der gives efter tilføjelsen af en oplader, er nu  tydeligere og mere detaljeret.

myWallbox-app

• Vi har forbedret vores loginsikkerhed og -stabilitet.
  • Socialt login: Du er nu hurtigere i stand til at registrere og logge på ved at bruge din Google- eller Apple-konto.