Sådan bruger du Bluetooth-pinkoden til sikker tilslutning af Wallbox-opladeren

For at forbedre sikkerheden på din Wallbox-oplader kræves der nu en Bluetooth-pinkode for at tilslutte nye enheder. Denne funktion sikrer, at kun autoriserede brugere kan få adgang til og styre opladeren via Bluetooth.

Hvad er Bluetooth-pinkoden?

Når du forsøger at tilslutte en ny enhed til din Wallbox-oplader via Bluetooth, bliver du bedt om at indtaste en pinkode. Denne PIN-kode er et fast, 6-cifret nummer, der er unikt for din oplader, og som automatisk tildeles og administreres via Wallbox-appen.

Trin-for-trin-guide til brug af Bluetooth-pinkode

1. Opret forbindelse til din Wallbox-konto
  • Log ind på din Wallbox-konto med dine legitimationsoplysninger, eller opret en konto.
  1. Parring af din enhed

Understøttede Wallbox-enheder

Bluetooth PIN-funktionen er tilgængelig for følgende Wallbox-opladere med softwareversion 6.7.1 (eller højere):

• Pulsar Plus
  • Pulsar Plus Socket
  • Pulsar Max
  • Pulsar Pro
  • Pulsar Plus NA
  • Pulsar Plus e
  • Pulsar Pro NA
  • Commander 2 (og 2’ere)
  • Copper SB
Updated on 04/09/2024