Sådan skifter du mellem personlige og professionelle installatørkontotyper i Wallbox-appen

Wallbox-appen tilbyder to forskellige kontotyper: Personal og Professional Installer.

• Personlig konto: Designet til hverdagsbrugere af Wallbox-opladere.
  • Professionel installatør: Denne kontotype er forbeholdt uddannede og kvalificerede elektrikere, der installerer Wallbox-opladere. Det giver yderligere funktioner, f.eks. overførsel af ejerskab til opladeren efter installation.

Sådan ændrer du din kontotype

Følg disse enkle trin for at skifte mellem en personlig og en professionel installationskonto:

1. Log ind på Wallbox-appen
    • Åbn Wallbox-appen på din mobile enhed.
    • Indtast dine loginoplysninger for at få adgang til din konto.
  2. Få adgang til din profil
    • Når du er logget ind, skal du navigere til nederste højre hjørne af skærmen.
    • Tryk på profilikonet for at få adgang til dine profilindstillinger.
  3. Vælg kontotype
    • Se efter indstillingen “Kontotype” i dine profilindstillinger.
    • Tryk på “Kontotype” for at fortsætte.
  4. Vælg din ønskede kontotype
    • Du vil blive præsenteret for to muligheder: Personlig konto og Professionel installatør.
    • Vælg den kontotype, du ønsker at skifte til.
  5. Læs informationen
    • Læs omhyggeligt oplysningerne om den valgte kontotype.
    • Sørg for at forstå de funktioner og det ansvar, der er forbundet med hver type.
  6. Gem dine ændringer
    • Når du har gennemgået oplysningerne, skal du gemme dine ændringer ved at trykke på knappen “Gem”.
    • Din kontotype vil nu blive opdateret i overensstemmelse hermed.
Updated on 11/07/2024