Sådan overfører du ejerskabet af opladeren i Wallbox-appen

Wallbox-appen har en praktisk mulighed for at overføre ejerskab til opladeren. Denne funktion er udelukkende tilgængelig for Professional Installer-kontotyper og giver kvalificerede elektrikere mulighed for at overføre ejerskabet af en bestilt oplader til kunden og den endelige ejer.

For mere information om de forskellige kontotyper i Wallbox-appen henvises til vores artikel om at skifte mellem kontotyperne Personal og Professional Installer.

Skridt til at overføre ejerskab af oplader

Følg disse trin for at overføre ejerskabet af en Wallbox-oplader:

1. Log ind på Wallbox-appen
    • Åbn Wallbox-appen på din mobile enhed.
    • Brug dine installatørkontooplysninger til at logge ind.
  2. Afslut idriftsættelsen af opladeren
    • Udfør de nødvendige idriftsættelsestrin for opladeren.
  3. Adgang til overførsel af ejerskab
    • Tryk på ikonet med de tre prikker i øverste højre hjørne af skærmen.
    • Vælg “Overfør ejerskab” i dropdown-menuen.
  4. Vælg den oplader, der skal overføres
    • Vælg den oplader, du vil overføre, fra listen.
    • Tryk på “Fortsæt” for at fortsætte.
  5. Indtast klientoplysninger
    • Indtast kundens og den endelige ejers e-mailadresse.
    • Sørg for, at e-mailadressen er korrekt for at undgå problemer med overførslen.
  6. Gennemgå og bekræft overførselsdetaljer
    • Gennemgå omhyggeligt detaljerne i overførslen.
    • Tryk på “Overfør” for at starte processen med at overføre ejerskabet.
  7. Kundebekræftelse
    • Den endelige bruger (kunden) vil modtage en e-mail med instruktioner.
    • De skal følge instruktionerne i e-mailen for at fuldføre ejerskabsoverdragelsen og eje opladeren fuldt ud.
Updated on 11/07/2024