VK OLEV subsidieregelingen voor oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen

UK-OLEV-Grant-schemes-for-electric-vehicle-charging-infrastructure2

De Britse overheid biedt subsidies aan ter ondersteuning van het bredere gebruik van elektrische en hybride voertuigen via het Bureau voor emissiearme voertuigen (Office of Low Emission Vehicles, OLEV)

Het Bureau voor emissiearme voertuigen (OLEV) is verbonden met zowel het Britse ministerie van transport als het Britse ministerie van handel, energie en industriële strategie. Het bureau bestaat om de invoering van emissiearme voertuigen te bevorderen.

De OLEV-subsidie is een overheidssubsidie voor elektrische auto’s die wordt verstrekt door het Bureau voor emissiearme voertuigen (OLEV). De OLEV-subsidie ook bekend als thuislaadregeling voor elektrische voertuigen (Electric Vehicle Homecharge Scheme, EVHS) biedt 75% korting op de kosten van de aankoop en het installeren van een thuislaadpunt tot maximaal £ 500.

Om in aanmerking te komen voor de EVHS-subsidie van OLEV, hoeft u alleen maar na 1 oktober 2016 een in aanmerking komend elektrisch of plug-in hybride voertuig te hebben aangeschaft.

• U moet op de eigen oprit parkeren, niet op straat.
  • Uw woning staat in het VK
  • Uw voertuig komt in aanmerking voor de subsidie.
  • U moet een door OLEV goedgekeurd laadpunt installeren.
  • De datum van installatie mag niet langer dan 4 maanden vooraf gaan aan de datum van levering of de datum waarop de klant de geregistreerde bestuurder van het elektrische voertuig wordt.
  • U moet een door OLEV goedgekeurde installateur zoals Wallbox het laadpunt laten installeren
  • U kunt één lading per in aanmerking komend voertuig claimen en maximaal twee oplaadpunten per huishouden.

Meer informatie: https://www.gov.uk/government/collections/government-grants-for-low-emission-vehicles

Añadir alguna foto

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp