Lägga till din laddare till ditt konto via myWallbox-portalen

• Vad lägger den här laddaren till ifrån?

QR-koden bidrar till att underlätta processen att koppla en laddare till ditt konto i appen myWallbox. Genom att bara skanna QR-koden i laddarens vänstra sida införs all relevant information för denna process (serienummer, UID, land och delstat eller region) automatiskt och reducerar denna process till bara två steg. Samtycke krävs alltid från användaren för att inhämta denna information.

• Hur kan jag lägga till min laddare genom QR-koden?

Stegen för att lägga till laddaren genom detta förfarande är följande (det förutsätts att användarna har laddat ner och registrerat sig för appen myWallbox):

1. Öppna appen myWallbox, logga in och klicka på alternativet ”Jag har redan en laddare” eller (om du redan har lagt till en laddare) välj symbolen ”+” längst ned till höger.

2. Skanna QR-koden på vänster sida av din laddare. Klicka på alternativet LÄGG TILL MANUELLT om ett problem uppstår med QR-koden.

3. Kontrollera att serienumret, UID, land och delstat eller region är korrekta och klicka på knappen BEKRÄFTA. Om något fält saknas ska du fylla i det manuellt och klicka på BEKRÄFTA.

4. Kontrollera att din laddare nu visas i ditt konto.

• Kan vem som helst skanna laddarens QR-kod och lägga till den på sitt konto?

En laddare kan bara läggas till en gång, så när du har länkat den till ditt konto kommer ingen annan att kunna lägga till den.

• Kan jag lägga till min laddare genom QR-koden om min mobila enheten inte är ansluten till internet?

En användare kommer att kunna skanna QR-koden och all information fylls automatiskt i motsvarande fält i appen. Däremot krävs en internetuppkoppling för att LÄGGA TILL laddaren.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 03/02/2022