Så här ställer du in Wi-Fi i Pulsar Plus

Wi-Fi-anslutning möjliggör kommunikation i realtid med din Pulsar Plus, fjärrkontroll av enheten, och hålls alltid uppdaterad genom uppdateringskapaciteten för firmware.

1. Introduktion

Wallbox vill alltid förse sina kunder med de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelsen. En viktig del av denna användarupplevelse är de anslutningsfunktioner vi tillhandahåller i alla våra produkter.

Wallbox Pulsar Plus har Wi-Fi-anslutning som standard, för att möjliggöra att användare kan ha kommunikation i realtid med laddaren, fjärrkontroll av enheten, och att alltid hålla laddaren uppdaterad genom uppdateringskapaciteten för firmware.

2. Konfigurera Wi-Fi i din Pulsar Plus

Nedan finns instruktioner som visar hur du ställer in Wi-Fi-anslutning i din Wallbox Pulsar Plus. Innan du börjar, se till att du har laddat ner laddarens senaste mjukvaruversion.

För att aktivera funktionen måste laddaren ha ett tillgängligt Wi-Fi-nätverk på sin plats.

1.- Öppna Wallbox-appen.

2.- Om du inte loggas in automatiskt, fyll i dina inloggningsuppgifter:

3.- När du har loggat in väljer du laddaren:

4.- Din app kommer då att länka till din laddare.

5.- När du är i laddarmenyn, tryck på konfigureringsknappen (kugghjulsbilden uppe till höger):

6.- I konfigurationsfönstret väljer du anslutningsmenyn:

7.- Välj sedan Wi-Fi i anslutningsmenyn:

8.- I Wi-Fi-menyn kan Wi-Fi-anslutningen på laddaren aktiveras eller avaktiveras. När den är aktiverad visas listan över tillgängliga nätverk.

När du klickar på en av dem, kommer du att ansluta till det nätverket eller om det är skyddat, kommer det att be dig att ange ett lösenord. När du är ansluten, om du vill få information om nätverket, klicka på ikonen.

9.- När ditt Wi-Fi-nätverk har valts och lösenordet har angivits, om det behövs, kommer din laddare att anslutas till internet. Om Wi-Fi-nätverket är frånkopplat kan det ta upp till 100 sekunder att återansluta till internet.

Wallbox Academy-utbildnings- och certifieringslösningen är en heldagsupplevelse på Wallbox i Barcelona eller Madrid eller på våra partners anläggningar… Få en översikt över alla Wallbox produkter och tjänster. Om du vill ha mer information, tveka inte på att kontakta oss