Välkommen till Wallbox Support

Bläddra igenom våra Vanliga frågor för att hitta svar på dessa.

Så här bjuder du in någon att använda din Wallbox-laddare

Wallbox ger kunder full kontroll över sina laddare genom att låta en fullständig kontroll över de användare som är auktoriserade att ladda.

Introduktion

Att kunna dela din Wallbox-laddare med andra användare som du utser är viktigt för att:

  • Tillåta fjärråtkomst så att andra kan använda din laddare
  • Förhindra att oönskade användare kan använda laddaren

Alla våra laddare tillåter denna funktion som en del av hanteringen av den laddningsupplevelse vi vill förse våra slutanvändare med.

Bjud in någon att använda laddaren

Nedan finns instruktioner som visar hur du implementerar denna användbara funktion i laddaren.

Vill du lägga till nya profiler till ditt myWallbox-konto kan du göra det via myWallbox-webbplatsen: https://my.wallbox.com.

När du loggar in på myWallbox webbplats som gruppens superadmin:

1. På vänster sida av menyn väljer du ”Användare”,

2. Sedan på den övre högra sidan finns en ikon som heter ”Lägg till användare”, klicka på denna:

3. Ange sedan de nya användarnas uppgifter i meddelandet.

a. Välj om du vill att de ska vara användare (med begränsad tillgång till laddaren) eller administratör (med mer åtkomst till laddaren).

b. Identifiera laddaren som du vill länka till den nya användaren (grön: länkad, röd: inte länkad).

4. Klicka sedan på ”Godkänn” så kommer ett automatiskt e-postmeddelande att skickas till den nya gästen.

När den nya användaren accepterar inbjudan kommer de att länkas till laddaren.

Wallbox Academy-utbildnings- och certifieringslösningen är en heldagsupplevelse på Wallbox i Barcelona eller Madrid eller på våra partners anläggningar… Få en översikt över alla Wallbox produkter och tjänster. Om du vill ha mer information, tveka inte på att kontakta oss

Updated on 19/04/2021

Was this article helpful?

Related Articles