1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Pulsar-familjen
  4. Pulsar
  5. Vanliga frågor
  6. Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in på myWallbox-webbplatsen
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Pulsar-familjen
  4. Pulsar Plus
  5. Vanliga frågor
  6. Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in på myWallbox-webbplatsen
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Copper-familjen
  4. Copper C
  5. Vanliga frågor
  6. Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in på myWallbox-webbplatsen
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Copper-familjen
  4. Copper S
  5. Vanliga frågor
  6. Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in på myWallbox-webbplatsen
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. myWallbox
  4. Vanliga frågor
  5. Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in på myWallbox-webbplatsen
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Commander-familjen
  4. Commander
  5. Vanliga frågor
  6. Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in på myWallbox-webbplatsen
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Copper-familjen
  4. Copper SB
  5. Vanliga frågor
  6. Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in på myWallbox-webbplatsen
  1. Home
  2. Knowledge Base
  3. Commander-familjen
  4. Commander 2
  5. Vanliga frågor
  6. Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in på myWallbox-webbplatsen

Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in på myWallbox-webbplatsen

Hur man skapar ett myWallbox-konto och loggar in på myWallbox-webbplatsen

Gå först till portalen myWallbox på webbadress: https://my.wallbox.com/login

Om du redan har skapat ett konto med Wallbox-appen använder du samma

inloggningsuppgifter på webbplatsen. Annars kan du skapa ett nytt konto nu via webbplatsen.

• Klicka på registreringsknappen för att skapa ett myWallbox-konto.
  • Ett popup-fönster för registrering visas
  • Fyll i dina personuppgifter och fortsätt.

• Därefter visas ett bekräftelsemeddelande
  • Ett mejl skickas till din inkorg för bekräftande av ditt konto. Om du inte ser något mejl i inkorgen, kontrollera skräppostmappen.
  • Öppna mejlet och klicka på knappen ”Bekräfta” för att börja använda ditt konto.

• När du har klickat på ”Bekräfta” omdirigeras du till ett popup-fönster för licensregistrering

När kontot har skapats tillhör du en grupp där du är superadministratör. Om andra användare bjuder in dig till sina grupper kommer du inte att vara superadministratör. Du kommer endast att vara administratör eller användare, beroende på hur deras inbjudan har gjorts.

LOGGA IN

När ditt konto har bekräftats behöver du bara logga in på myWallbox

webbplats. Du kommer att omdirigeras till myWallbox huvudsida