Hur länkar du ditt Wallbox RFID-kort till ditt myWallbox-konto?

Du kan länka ett Wallbox RFID-kort till ditt myWallbox-konto och använda RFID-identifieringsmetoden för att komma åt din laddare.

För identifiering med RFID måste laddaren ha internetuppkoppling för att kontrollera och uppdatera informationen om behöriga användare. Observera att det kan ta upp till 1 eller 2 minuter för laddaren att uppdatera användarinformationen efter en ändring i myWallbox.

Viktigt:  Please note that only the Super-Admin and Admin users can see and associate RFID cards to myWallbox accounts. Users will only see asterisks in place of their respective RFID card numbers.

LÄGGA TILL ELLER ÄNDRA EN ANVÄNDARES WALLBOX RFID-KORT SOM SUPER-ADMIN

1. Logga in på portalen med dina inloggningsuppgifter eller registrera dig som ny användare.

1. Klicka på Användare, klicka sedan på användaren för vilken du behöver redigera/lägga till Wallbox RFID-kortet.

1. På fliken RFID , klicka på siffrorna för att redigera dem. Ange de 17 siffrorna på användarens Wallbox RFID-kort, du hittar dessa siffror i kortets nedre vänstra hörn.

1. Klicka på Spara. Meddelandet ”RFID sparades” visas och RFID-kortsiffrorna har sparats. Användaren kommer att kunna identifiera sig till laddaren med hjälp av det registrerade kortet.

LÄGGA TILL ELLER ÄNDRA DITT EGET WALLBOX RFID-KORT

1. Logga in på portalen med dina inloggningsuppgifter eller registrera dig som ny användare.

1. Klicka på Profil -ikonen och sedan på Inställningar.

1. Bläddra ned till RFID -avsnittet. Klicka på siffrorna för att redigera dem och ange de 17 siffrorna på ditt Wallbox RFID-kort, du hittar dessa siffror i kortets nedre vänstra hörn.

1. Klicka på Spara. Meddelandet ”RFID sparades” visas och RFID-kortsiffrorna har sparats. Ditt RFID-kort är nu kopplat till ditt konto och du kommer att kunna identifiera dig till din laddare med det.

Wallbox Academy-utbildnings- och certifieringslösningen är en heldagsupplevelse på Wallbox i Barcelona eller Madrid eller på våra partners anläggningar… Få en översikt över alla Wallbox produkter och tjänster. Om du vill ha mer information, tveka inte på att kontakta oss

Updated on 27/09/2021