1. Home
  2. Knowledge Base
  3. myWallbox
  4. Vanliga frågor
  5. Hur man definierar en PIN-kod för en användare

Hur man definierar en PIN-kod för en användare

1. Introduktion

Wallbox vill alltid förse sina kunder med de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelsen. En viktig del av användarupplevelsen är Wallbox-appen och myWallbox-portalen.

Både appen och portalen ger kunden full kontroll över laddningen, möjlighet att samla in information om laddningar, statistik, förbrukning, användare osv. Det gör att alla våra kunder har full kontroll över sin energiförbrukning och sina kostnadsbesparingar i samband med införande av elbilar.

Du hittar uppgifterna om alla användare i en grupp eller en undergrupp på myWallbox-portalen. Om du är gruppens superadministratör kan du ändra användares roller och tilldela laddare till användare i en grupp eller en undergrupp.

2. Användarens val av PIN-kod

Genom åtkomstkontroll med PIN-kod kan du identifiera dig med ett personligt identifieringsnummer. Du behöver ange en fyrsiffrig kod i sektionen Användarinställningar på mywallbox-portalen. Denna PIN-kod är unik för varje användare. För åtkomstkontroll vid laddningen måste användaren ange PIN-koden på laddaren för att laddningen ska starta. Den här funktionen är endast tillgänglig för laddarfamiljen Commander.

1. Gå till sidan Användare för din grupp på myWallbox-portalen.

2. Klicka på PIN-symbolen för ditt namn på Commander-laddaren.

3. I PIN-sektionen anger du en fyrsiffrig kod.

4. Klicka på Spara.

Du kan annars definiera eller ändra PIN-koden via sektionen Kontoinställningar längst upp till vänster på sidan.