Hur du uppdaterar programvaran i din laddare (Copper/Copper SB/Commander/Commander 2/Pulsar Plus/Quasar)

För att kunna njuta av de senaste uppdateringarna och funktionerna för din laddare är det viktigt att hålla programvaran uppdaterad.

Innan du börjar, se till att du har den senaste versionen av Wallbox-appen nedladdad på din telefon genom att kontrollera din mobiltelefons App Store eller Play Store.

OBS: Du kan uppdatera din laddare via Wi-Fi-anslutning eller genom att ansluta din smartphone till din laddare via Bluetooth det inte finns någon tillgänglig internetanslutning:

• Commander 2: >= 4.6.5
  • Copper SB: >= 4.5.5
  • Pulsar Plus: >=4.6.0
  • Copper: >= 4.3.0
  1. Öppna mobilappen myWallbox och logga in. Om du inte loggas in automatiskt, fyll i dina inloggningsuppgifter.

Sida för inloggningsuppgifter

1. När du har loggat in väljer du laddaren:

Copper SB-skärm
Lista över laddare

1. På laddarskärmen klickar du på Inställningar utrustningsikon.

Inställningsskärm

1. Klicka sedan på Laddarinfo.

konfigureringsskärm för laddare med markerad information

1. Klicka på Laddarversion, appen kommer nu att kontrollera om det finns någon tillgänglig uppdatering:

skärm för laddarversion

• Om din laddare är uppdaterad kommer texten ”Programvaran är uppdaterad” att visas,
  • Om det finns en tillgänglig uppdatering kommer appen att visa “Installa uppdatering”. Om du vill uppdatera din programvara nu behöver du bara klicka på “Installera uppdatering”. Du kan även uppdatera din programvara senare om du så önskar.

programvaran är uppdaterad
programvara finns tillgänglig

1. [Optional] Om du gör uppdateringen offline kommer appen att be dig om tillstånd att ansluta till laddarens hotspot, klicka på ”Godkänn” för att acceptera och fortsätta uppdateringsprocessen.

hotspot-skärm

1. Programvaruuppdateringen behandlas nu, vänta tills dess att programvaruuppdateringen är slutförd och texten ”Din laddare har uppdaterats till [software version format x.x]”.

VIKTIGT! Om  din smartphone, din laddare eller ingen av dem är ansluten/anslutna till internet, lämna inte denna sida och stäng inte appen eftersom detta kommer att störa uppdateringsprocessen och det kan skada din laddare.

pulsar-uppdateringen är slutförd

Updated on 08/11/2021