Hur hanterar jag laddarens autolås?

Funktionen autolås låser automatiskt laddaren efter en bestämd tid eller när laddningssession är avslutad, för att skydda laddaren från att användas av obehöriga användare. När autolås är aktiverat måste användare identifiera sig för att kunna låsa upp använda laddaren.

Autolåset kan bara aktiveras eller inaktiveras via portalen om du har ett Företags- eller Standardabonnemang hos myWallbox, annars kan du hantera autolås via myWallbox-appen. För att hantera din laddares autolås måste laddaren vara ansluten till internet.

1. Se till att Wallbox-laddaren och myWallbox-appen är uppdaterade med senaste version (du kan kontrollera versionen i Play Store eller App Store).
  2. Logga in på myWallbox-appen med dina inloggningsuppgifter eller registrera dig som ny användare.
  3. Välj din laddare och klicka på ikonen Inställningar.
  4. Välj ”Avancerade inställningar”.
  5. Autolås är aktiverat som standard. Ändra knappen till avstängt läge för att inaktivera det. Observera att du också kan ställa in en timer då laddaren automatiskt låser sig.
  6. Klicka på SPARA.

📝 Vem som helst kan få till gång till en olåst laddare.

[elementor-template id="995"]
Updated on 03/11/2022