Begäran om nytt lösenord till mobilappen

1. Introduktion

Wallbox vill alltid förse sina kunder med de bästa produkterna, tjänsterna och användarupplevelsen. En viktig del av användarupplevelsen är Wallbox-appen och myWallbox-portalen.

Både appen och portalen tillåter kunden att ha full kontroll över sin laddningsupplevelse, samla in information om laddningssessioner, statistik, förbrukning, användare, etc. Detta gör det möjligt för alla våra kunder att ha full hantering av sin energiförbrukning och sina kostnadsbesparingar i samband med införande av elbilar.

Om du redan har skapat ett konto i Wallbox mobilapplikation kan du skapa ett nytt lösenord om du har glömt det gamla.

2. Begäran om nytt lösenord

1. Börja med att öppna Wallbox mobilappen.

2. Klicka på GLÖMT LÖSENORD.

3. Ange din e-postadress och klicka på SKICKA.

Därefter visas ett popup-meddelande.

4. Klicka på OK.

5. Öppna e-postmeddelandet med ämnesrad: återställ lösenord för mywalbox.

6. Klicka på ÅTERSTÄLL LÖSENORD.

Popup-rutan Nytt lösenord visas på mywallbox-portalen.

7. Skriv in ett nytt lösenord i rutan Nytt lösenord.

8. Upprepa det lösenord som du angav som Nytt lösenord i rutan Upprepa nytt lösenord.

9. Klicka på SKICKA.

Därefter visas ett popup-meddelande.

10. Klicka på OK.

Nu kan du logga in på Wallbox mobilapp med ditt nya lösenord.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 29/04/2021