Wallbox Academy: Supportsenter for kunder og partnere

wallbox_academy_announcement2

Design av teknologi i verdensklasseteknologi er kun den ene delen av jobben.
Opplæring i hvordan å mestre den er den andre delen.

Siden Wallbox ble grunnlagt i 2015 har vi alltid hatt et sterkt fokus på sluttbrukerne våre. Det er derfor vi jobber veldig hardt med å levere den beste ladeopplevelsen til kundene våre, gjennom den mest attraktive designen, et fantastisk og intuitivt brukergrensesnitt, en brukervennlig administrasjonsplattform som har full kontroll over ladestasjonene dine, og en fremragende kundeservice både for installasjon og aftersales behov.

Dette er grunnen til at vi lanserte Wallbox Academy:

Wallbox Academy er ansvarlig for opplæring av alle deler av Wallbox-nettverket, tilbyr de riktige materialene, gir den beste støtten og levere den beste og oppdaterte dokumentasjonen til alle partnerne sine.

Hvordan Wallbox Academy overfører all sin kunnskap gjennom:

Nettsted for veggboks: https://support.wallbox.com/

Dette er kommunikasjonskanalen vår på nett rettet mot partnere, installatører og brukere. Alle håndbøker, veiledninger og vanlige spørsmål relatert til noen av våre produkter og tjenester vil være tilgjengelig her. Dette området er under kontinuerlig forbedring, som i henhold til produkt-og serviceoppdateringer, men også for å tilpasse innholdet etter tilbakemeldingene vi mottar fra våre partnere og brukere.

Opplæring og sertifiseringsløsninger i Wallbox Academy:

En heldagsøkt på Wallbox Academy ved våre anlegg i Barcelona eller Madrid eller ved fasilitetene til partnerne våre. Disse kursøktene gir en full oversikt over alle Wallbox sine løsninger, produkter og tjenester, og tilpasser innholdet i disse øktene til samarbeidspartnernes behov.

Det er forskjellige partnernivåer, hvor kursnivå og innhold blir tilpasset. Hvis du er interessert i å bli en del av det offisielle Wallbox-nettverket, kan du fylle ut kontaktskjemaet på følgende lenke. Vi kontakter deg og støtter deg under hele innføringsprosessen https://support.wallbox.com/contact-us/

Du kan være sikker på at dette er bare begynnelsen. Jo raskere selskapet og porteføljen av ladeløsninger for elbil vokser, dess raskere vil supportsenteret vårt utvikle seg.

Fokuset er klart: Wallbox Academy må ha det beste produktet og den beste tjenesten. La oss få det til å skje!

Jordi Cano Zamora
Kompetanseleder & Wallbox Academy

Del denne meldingen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp