Personvern

Ikrafttredelsesdato: 1. juli 2019

Wallbox ladere SL. («Wallbox», «vi» eller «oss») tilbyr en elektronisk ladeløsning for hjemme- og bedriftsbrukere med maskinvare og en nettbasert tjeneste for kontroll av ladefunksjoner på intelligente ladeenheter som er tilgjengelig på et lokalt nettverk og eksternt på nett gjennom dette nettstedet og en mobilapp. Wallbox er forpliktet til å beskytte personvernet til sine besøkende på nettstedet og brukerne av tjenesten. Wallbox skrev derfor disse retningslinjene for personvern for å beskrive hva slags personopplysninger de samler inn ved hjelp av dette nettstedet («nettstedet»), tjenesteportalen myWallbox og mobilappen, hvordan de bruker de innsamlede personopplysningene og hvordan de beskytter personopplysninger.

1  Personopplysninger vi innhenter.
1.1.  Generelle kategorier av innsamlede personopplysninger

Vi kan innhente informasjon fra besøkende på nettstedet vårt. Besøkende kan sende inn informasjon til oss ved å bruke nettstedet, inkludert navn, e-postadresse, telefonnummer og meldingsinnhold. Vi kan samle inn følgende informasjon på en samlet basis når besøkende besøker nettstedet vårt:

• IP-adresser for besøkende
  • Plassering av besøkende
  • Nettleser brukere bruker
  • Operativsystemer som brukes av besøkende
  • Stikkord eller søkeord som brukes av besøkende til å finne nettsiden vår
  • Hvor mange besøkende på nettstedet eller bestemte sider på den

Vi opprettholder registreringer av de som er interessert i selskapet vårt. Vi kan med jevne mellomrom sende salgsfremmende e-poster om nye produkter, spesialtilbud eller annen informasjon som vi tror du kan finne interessant ved å bruke e-postadressen du har oppgitt. Fra tid til annen kan vi også bruke informasjonen din til å kontakte deg for markedsundersøkelsesformål. Vi kan kontakte deg via e-post, telefon, faks eller e-post. Vi kan bruke informasjonen du oppgir som svar på denne kommunikasjonen, til å tilpasse nettstedet i henhold til dine interesser.
Når kunder registrerer en konto for å bli en bruker («bruker») eller vår tjeneste via nettstedet, samler vi inn følgende personlige dataelementer for å åpne en konto:

• Navn
  • E-postadresse
  • Telefonnummer

1.2.  Retningslinjer for informasjonskapsler

1.2.1. Wallbox Academy kan bruke informasjonskapsler for å innhente informasjon knyttet til bruken av tjenesten gjennom nettstedet. Informasjonskapsler er datalagrings-og gjenopprettingssystemer som er installert i brukerens utstyr (datamaskin eller mobile enheter) for de formålene som er angitt i disse retningslinjene, for å kunne tilby en bedre nettleseropplevelse.
1.2.2. Surfing og bruk av tjenesten innebærer at brukeren godtar installasjon av informasjonskapsler i hans/hennes utstyr for formålene heri. Hvorvidt brukeren bestemmer seg for ikke å godta bruken av våre informasjonskapsler, kan tjenesten bli påvirket eller visse funksjoner kan ikke være operative, eller til og med surfing kan ikke være mulig gjennom denne tjenesten.
1.2.3 Typer og formål for informasjonskapslene som brukes:
A. Tekniske informasjonskapsler: lar brukeren bla gjennom tjenesten og bruke alternativene eller tjenestene, for eksempel trafikkontroll og datakommunikasjon, økt identifikasjon, tilgang til begrensede deler, huske elementene som utgjør en bestilling, utføre kjøpsprosedyre, søke om registrering eller deltakelse til en hendelse, bruke sikkerhetselementer mens du surfer, lagre innhold for kringkasting av video eller lyder, eller dele innhold [using the User’s own social media accounts].
B. Informasjonskapsler for tilpassing: la brukeren få tilgang til tjenesten med visse generelle funksjoner forhåndsdefinert i henhold til bestemte kriterier i brukerutstyret, som språk, type nettleser som brukes til å få tilgang til tjenesten, Regional konfigurasjon der tjenesten er tilgang, osv.
C. Analytiske informasjonskapsler: Dette er informasjonskapslene som brukes av Wallbox eller eiendommen til tredjeparter som tillater eieren å overvåke og analysere atferden til brukerne av nettstedet. Informasjonen som gis av disse informasjonskapslene, brukes til å måle aktiviteten og til å gjøre nettlesermønstre for brukerne av nettstedet for å forbedre nettstedet og Wallbox Academy i henhold til analyse av dataene på bruken gjort av brukerne av tjenesten.
D. Annonseringskapsler: gjør det mulig med en effektiv forvaltning av annonseplassene som kan inkluderes på nettstedet, som inkluderer nettlesermønstre som gjør det mulig å innhente informasjon om atferden til brukeren. Disse informasjonskapslene gjør det mulig å skreddersy annonseringsinnholdet slik at de er relevante for brukeren.
Konfigurasjon av informasjonskapsler:

Mens du surfer på nettstedet har brukeren muligheten til å tillate, blokkere eller slette cookies installert i maskinvaren sin ved å konfigurere alternativene i nettleseren. Brukeren kan sjekke retningene for å konfigurere bruken av informasjonskapsler i nettleseren sin i følgende linker:
Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=es_ES

Firefox: https://support.mozilla.org/es/kb/Borrar%20cookies

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/es-es/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11

Hvis du bruker en annen nettleser, kan brukerne få informasjon om hvordan man konfigurerer bruken av informasjonskapsler i nettleserens hjelp. Om brukerne trenger hjelp til å konfigurere informasjonskapslene i en slik nettleser, kan de sende en e-post til service@wallbox.com og Wallbox Academy vil kontakte dem så snart som mulig.

1.3.  Ikke spor innstillinger

Foreløpig er det ingen standard som regulerer hva, om noe, en nettsideoperatør bør gjøre når den mottar et «ikke spor»-signal. Wallbox Academy iverksetter derfor ikke tiltak som svar på nettleserinnstillingen «ikke spor». Wallbox Academy vil vurdere endringer i disse retningslinjene hvis en industristandard vedrørende slike innstillinger fremkommer.

2.  Hvordan vi bruker innsamlede personopplysninger

2.1  Vi bruker personopplysninger som er innhentet i henhold til avsnitt 1, til å levere nettstedet til besøkende og for å levere tjenesten til brukerne. Alle personopplysninger innhentet ved registrering av brukeren og/eller under bruk av tjenesten skal inkluderes i en fil som eies av Wallbox, som vil være ansvarlig for filen, for å kunne bruke dem til forvaltning og levering av tjenesten, samt for å sende noen markedsføring, reklame og/eller reklamekommunikasjon knyttet til sine produkter og/eller tjenester.

2.2.  På samme måte kan brukeren, ved registrering, uttrykkelig samtykke til bruk av personopplysninger som følge av slik bruk som skal samles inn og behandles for å forberede tilpassede brukerprofiler, både for å forbedre tjenestens effektivitet og kvalitet, og til å analysere og/eller forutsi forbruk og mobilitetsvaner og preferanser. Slik informasjon skal brukes til å tilby alle typer produkter og/eller tjenester, enten direkte eller av tredjeparter, og Wallbox er herved autorisert til å utlevere slike data til dem. Brukere har rett til å tilbakekalle denne fullmakten når som helst. Hvis en bruker ikke gir sin autorisasjon for behandling av personopplysninger som oppstår ved bruk av tjenesten for de nevnte formål, skal Wallbox samle inn slik tjenestebruk data, men bare ved å anvende anonymiseringsteknikker, slik at bruk av slike data ikke innebærer behandling av personlige data for brukeren.

2.3.  Wallbox kan bruke din adresse og e-postadresse for å gi deg informasjon om eller tjenester eller produkter, samt å sende spesialtilbud eller undersøkelser til enkeltpersoner i våre registre.

3. Deling eller utlevering av personopplysninger
3.1 Ladestasjonen kan overlate tredjeparter visse oppgaver som kreves for levering av tjenesten som innebærer behandling av personopplysninger. Slike tredjeparter vil opptre som databehandlere på vegne av Wallbox, og til slutt vil de bli autorisert til å få tilgang til og bruke slike data utelukkende i den utstrekning det er nødvendig for utførelsen av den aktuelle oppgaven. Noen av oppgavene som kan overlates til tredjeparter er spesielt:

a) ansikts-, stemme-eller fingeravtrykksgjenkjenning og identifikasjonssystemer for enheter som kan inkludere slike funksjoner
b) Sky datalagring hos tilbydere av skytjenester
c) distribusjon, installasjon og vedlikehold av enhetene for å kunne tilby tjenester for forebyggende styring slike tjenester.
Noen tredjeparter som vi utleverer personopplysninger til, er leverandører eller tjenesteleverandører som hjelper oss med å levere tjenesten eller produktene til brukerne våre, eller som bistår med støttefunksjoner som markedsføring, fakturering, behandling av betalingskort og dataanalyse. Vi vil kreve slike leverandører eller tjenesteleverandører for å administrere dine personopplysninger med personvern og sikkerhetstiltak i samsvar med disse retningslinjene for personvern.
Fra tid til annen kan vi bli pålagt å svare på en stevning, rettskjennelse, ransakingsordre, administrativ eller rettslig prosess, forespørsler fra politimyndigheter eller andre forespørsler som vi må svare på i henhold til gjeldende lov. Vi kan utlevere dine personopplysninger som svar på noen av disse kravene. Vi kan også utlevere personopplysningene dine for å ivareta sikkerheten til systemene våre, løse tvister eller vurdere eventuelle overtredelser.
Vi kan også dele samlet eller anonym informasjon som er samlet inn om bruk av nettstedet eller appen, så lenge informasjonen ikke identifiserer noen bestemte personer.
Vi kan dele eller overføre personopplysninger om deg i forbindelse med en fusjon, oppkjøp, omorganisering eller salg av eiendelene i vår virksomhet, ved konkurs, eller under forhandlingene som fører til en slik hendelse. Vi vil søke forsikringer fra enhver kjøper om at dine personopplysninger vil bli brukt, delt, vedlikeholdt og avslørt i samsvar med vilkårene i disse retningslinjene for personvern.
Med unntak av det som er nevnt ovenfor, vil vi ikke selge, distribuere, overføre eller lease dine personopplysninger til tredjeparter.

4. Sikkerhet
Wallbox har iverksatt og vil opprettholde rimelige og hensiktsmessige administrative, fysiske og tekniske sikkerhetstiltak for å beskytte konfidensialiteten, integriteten og tilgjengeligheten til personopplysningene vi innhenter, og for å beskytte (i) mot rimelig forventede trusler og farer med konfidensialitet, integritet eller tilgjengelighet av slike personopplysninger og (ii) mot uautorisert, ulovlig eller utilsiktet tap, tilgang, bruk, avsløring eller spredning av slike personopplysninger.

5. Tilgang til personopplysninger
Hvis du ønsker å få tilgang til personopplysninger vi oppbevarer om deg og/eller utøve juridiske rettigheter vedrørende tilgang, korrigering (korrigering av feil eller oppdatering av data), sletting eller innvendinger til videre bruk eller utlevering, vennligst send en e-post med din forespørsel til adressetjenesten. rgpd@wallbox.com, med riktig identifikasjon og tydelig angivelse av formålet med forespørselen. Vårt personvernteam vil evaluere din forespørsel og svare.

6. Kontaktinformasjon
Vennligst rett alle spørsmål eller klager om vår personvernpraksis til vårt personvernteam på: servicergpd@wallbox.com. Du kan også nå oss via post eller kurer på: C/Anabel Segura 7, planta Baja H, 28108 Alcobendas, Madrid, Spania.

OBS: personvern.
Hvis du har en klage, vennligst oppgi informasjon som er relevant for klagen din. Personvernteamet vårt evaluerer klagen din basert på informasjonen du oppgir, og sender deg et svar. Vi må kanskje be deg om ytterligere informasjon for å evaluere klagen din. Vi vil umiddelbart undersøke og svare på kommunikasjonen din om en klage. Du kan ha andre rettigheter i henhold til lov og rett til å kontakte personvernregulator i din jurisdiksjon om klagen din.

7. Endringer i disse retningslinjene for personvern
Wallbox Academy kan endre disse retningslinjene fra tid til annen. Vi vil gjøre endringer ved å legge ut en revidert kopi av disse retningslinjene på nettstedet vårt, eller, hvis Wallbox finner det nødvendig, via e-post til deg. Din fortsatte bruk av nettstedet, tjenesten eller mobilappen etter at en revidert versjon av disse retningslinjene vises på nettstedet, vil utgjøre din godkjennelse av den endrede versjonen.