Varslinger om Wallbox-appen

1. Innledning

Vi hos Wallbox gjør alltid det vi kan for å gi kundene de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsene. Et viktig bidrag til den gode brukeropplevelsen er mobilapplikasjonen til Wallbox.

Appen gir deg full kontroll over ladingen. Du kan nemlig hente ut informasjon om selve ladingen, statistikk, forbruk, brukere og så videre. Wallbox-appen benytter brukervennlige varslinger slik at du styrer lading i sanntid og mottar varslinger når bilen er fulladet.

Når disse varslingene hjelper deg, er det bare å fortsette med andre gjøremål uten å holde oversikt over hvor lenge bilen har ladet.

2. Brukervarslinger

Du aktiverer varslinger i «Brukerinformasjon» i Wallbox-appen. Du kan sette opp varslinger for familiene Copper, Commander og Quasar  Wallbox-ladere. I Pulsar-familien er det bare Pulsar Plus som kan motta varslinger. Pulsar tilbyr kun tilkobling gjennom Bluetooth og kan derfor ikke sende varslinger. Tabellen nedenfor viser ladere som kan sende varslinger.

Lader Varslinger
Pulsar Plus Ja
Pulsar Nei
Copper C Ja
Copper SB Ja
Commander 2 Ja
Quasar Ja

Wallbox-appen sender disse tre varslingene

1. Laderen din er fulladet: Du mottar denne varslingen når ladingen er fullført. Dette skjer vanligvis når bilens batteri er fulladet, og det ikke trenger videre lading. For å motta denne varslingen, må du sørge for at EV-pluggen fremdeles er koblet til bilen.
  2. Offentlig lading er fullført: Du får denne varslingen når laderen din er fulladet på en offentlig plass. Dette skjer vanligvis når den konfigurerte ladetiden er over for deg for denne gang, til tross for at bilen trenger videre opplading.
  3. Timeplaner kommer snart: Du mottar denne meldingen 10 minutter innen den planlagte ladingen starter, men kun hvis EV-pluggen ikke er koblet til bilen. Hvis EV-pluggen er tilkoblet, starter ladingen til planlagt tidspunkt uten varsling.

Merk: I et flerbrukeroppsett, går varslinger om full lading kun ut om laderens auto-låsing er aktivert.

3. Aktivere varsling

Du aktiverer varsling ved å gå til appens brukerinformasjon. Følg trinnene nedenfor for å aktivere varslingen:

1. Først åpner du Wallbox-appen på smarttelefonen din.

2. Trykk på brukerikonet for å få tilgang til brukerinformasjonen.

3.Trykk på VARSLINGER.

4. Aktiver varslingene som er relevante for deg.

Eller,

Aktiver AKTIV ALLE for å motta alle varslinger.

5. Klikk LAGRE.

Du vil nå begynne å motta varslinger.

den Opplæring i veggboks & Sertifisering Løsningen er en dagsopplevelse på Wallbox i Barcelona eller Madrid eller ved våre partnere… Motta en oversikt over alle produkter og tjenester fra Wallbox. Hvis du ønsker ytterligere informasjon, ikke nøl med å kontakt oss

Updated on 20/02/2020