Vanlige spørsmål om å legge til QR-kode og geolokasjon.

• Hva er denne nye måten å legge til laderen på?

«Quick Response» (QR)-koden gjør det enklere å koble laderen til myWallbox-kontoen din i myWallbox-appen. Skann QR-koden på venstre side av laderen for å finne all informasjonen som er relevant for denne prosessen (Serienummer, UID, land, fylke eller region). Dette blir automatisk hentet frem for å kutte ned prosessen til to trinn. Brukerens samtykke er alltid nødvendig for å hente frem denne informasjonen.

• Hvordan kan jeg legge til laderen min gjennom QR-koden?

Under forutsetning av at brukeren har lastet ned og registrert seg i myWallbox-appen, så er trinnene for denne prosedyren for å legge til laderen som følger:

1. Åpne myWallbox-appen, logg inn og klikk på «Jeg har allerede en lader», (eller hvis du allerede har lagt til en lader) så klikker du på «+»-ikonet nede i høyre hjørne.

2. Skann QR-koden som finnes på venstre side av laderen din. Hvis du har problemer med QR-koden, kan du klikke på «Legg til manuelt».

3. Sjekk at serienummeret, UID-en, landet, fylket eller regionen er riktig, og trykk på «BEKREFT»-knappen. Hvis noe mangler, legg det til manuelt, og trykk på «BEKREFT».

4. Bekreft at laderen vises i kontoen din.

• Kan hvem som helst skanne laderens QR-kode for å legge den til i kontoen sin?

Laderen kan kun bli lagt til én gang, så når du har koblet den til kontoen din, kan ingen andre gjøre det samme.

• Kan jeg legge til laderen gjennom QR-koden hvis mobilenheten min ikke er koblet til internett?

Brukeren kan skanne QR-koden, og all informasjon vil automatisk bli lagt til i de riktige feltene i appen. For faktisk å legge til laderen må du ha en aktiv internettilkobling.

den Opplæring i veggboks & Sertifisering Løsningen er en dagsopplevelse på Wallbox i Barcelona eller Madrid eller ved våre partnere… Motta en oversikt over alle produkter og tjenester fra Wallbox. Hvis du ønsker ytterligere informasjon, ikke nøl med å kontakt oss

Updated on 17/05/2021