Slik ser du betalinger fra brukeren

1. Innledning

Wallbox gjør alltid det beste vi kan for å gi kundene de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsene. Et viktig bidrag til den gode brukeropplevelsen er Wallbox-appen og myWallbox.com.

Både appen og nettstedet gir deg full kontroll over ladingen. Du kan nemlig hente ut informasjon om selve ladingen, statistikk, forbruk, brukere og så videre. Slik blir det lett å holde full styring over energiforbruk og kostnadsbesparelser ved skifte til elektrisk bil.

På MyWallbox kan du integrere en betalingsplattform for å belaste kunder/brukere direkte for hver gang de bruker infrastrukturen. Her følger instruksjonene for hvordan du administrerer infrastrukturen hvis du har en integrert betalingsplattform.

Wallbox tilbyr tre typer abonnementer på programvare: Basic, Standard og Business. Kunder som går for Basic og Standard kan foreløpig ikke bruke de automatiserte betalingssystemene eller mikrobetalinger gjennom QR. Kun abonnement på Business gir helautomatiserte betalingssystemer med mikrobetalinger gjennom QR.

Se APP-notat om abonnementer for mer informasjon

2. Behandling av betalingsoverføringer

I denne delen kan du se betalingene fra brukere. For å få tilgang til listen, gå til «Betalinger» (meny til venstre side).

myWallbox betalingsliste.

Du kan se utbetalinger fra gruppene, aktivere/deaktivere for lading med QR og endre utsalgspris både for grupper og ladere fra «Betalinger» (se menyen til venstre side).