1. Home
  2. Knowledge Base
  3. myWallbox
  4. Vanlige spørsmål
  5. Slik laster du ned fakturaene for de forskjellige abonnementene

Slik laster du ned fakturaene for de forskjellige abonnementene

1. Innledning

Wallbox gjør alltid det beste vi kan for å gi kundene de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsene. Et viktig bidrag til den gode brukeropplevelsen er Wallbox-appen og myWallbox.com.

Både appen og nettstedet gir deg full kontroll over ladingen. Du kan nemlig hente ut informasjon om selve ladingen, statistikk, forbruk, brukere og så videre. Slik blir det lett å holde full styring over energiforbruk og kostnadsbesparelser ved skifte til elektrisk bil.

2. Nedlasting av fakturaer

Gå til Planer for å se et sammendrag av abonnementet du har tegnet. Du kan også laste ned fakturaene dine fra dette skjermbildet.

1. I Faktureringshistorikk finner du fakturaen du vil laste ned.
  2. Klikk på Last ned for å laste ned fakturaen.