Slik kobler du fra laderen

1. Innledning

Wallbox ønsker alltid å tilby kundene sine de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsen. En svært viktig del av denne brukeropplevelsen er Wallbox-appen og myWallbox-portalen.

Både appen og portalen gjør at kunden kan ha full kontroll over ladeopplevelsen, hente informasjon om laderens økt, statistikk, forbruk, brukere osv. Dette gjør det mulig for alle kundene våre å ha full styring av energiforbruk og kostnadsbesparelser knyttet til levering av elektriske kjøretøy.

Gruppens admin eller superadmin kan koble alle ladere fra Wallbox-appen og portalen

2. Koble fra laderen via Wallbox-appen

Alle superadmin eller admin kan koble fra alle ladere gjennom Wallbox-appen.

1. Trykk på tannhjulikonet øverst til høyre for å få tilgang til konfigurasjonsmenyen.
  1. Tilgang til Installasjonsalternativer.
  1. Når du er i menyen, trykker du på knappen Koble fra lader. Laderen vil bli koblet fra kontoen.

3. Frakoble laderen gjennom Wallbox-portalen

Alle superadmin eller admin kan koble fra alle ladere gjennom Wallbox-appen.

1. På siden Ladere, holder du pekeren på laderen du vil frakoble.
  2. Klikk på lukkesymbolet (X) for å koble fra laderen.

Et vindu med forespørsel om bekreftelse dukker opp på skjermen.

1. Klikk på ACCEPT. Laderen vil bli koblet fra kontoen.

den Opplæring i veggboks & Sertifisering Løsningen er en dagsopplevelse på Wallbox i Barcelona eller Madrid eller ved våre partnere… Motta en oversikt over alle produkter og tjenester fra Wallbox. Hvis du ønsker ytterligere informasjon, ikke nøl med å kontakt oss

Updated on 02/09/2020