Hvordan invitere nye brukere til å bruke laderen(e) din(e)?

Alle Wallbox-ladere kan deles med flere brukere som du velger. For å dele laderen din må du først legge dem til som autoriserte profiler gjennom myWallbox-portalen.

MERK: Brukeradministrering er kun tilgjengelig fra myWallbox-portalen.

Invitere noen til å bruke laderen din

For å legge til nye brukere på laderen din, kobler du til Wallbox-laderen din på myWallbox-portalen: https://my.wallbox.com

Merk at du må være logget inn på kontoen din som gruppen Super-admin.

1. Når du har logget inn, klikk på “Brukere”.
[elementor-template id="1022"]
Updated on 03/11/2022