Slik inviterer du andre til å bruke Wallbox-laderen

Wallbox gir kunder kontroll over egne laderne ved å la dem kontrollere brukerne som har godkjent tilgang.

Innledning

Anledning til å dele Wallbox-laderen med brukere du selv velger, lønner det seg i forhold til:

• At du kan gi andre ekstern tilgang til laderen
  • At du forhindrer at uvelkomne brukere kan benytte laderen

At alle laderne har denne funksjonen. Vi ønsker nemlig at våre sluttbrukerne har full kontroll over egen oppladning.

At du kan invitere noen til å bruke laderen din

Nedenfor finner du instruksjoner til hvordan du nytter denne brukbare funksjonen til egen lader.

Du kan legge til opptil fire nye profiler i myWallbox. Det gjelder både til konto og grupper. Dette fikser du gjennom myWallbox.com: https://my.wallbox.com.

Så snart du er logget inn som gruppens administrator på myWallbox.com:

1. På venstre side av menyen, velg «Brukere»,

2. Klikk øverst til høyre klikker du på et ikon som heter «Legg til bruker»:

3. Videre legger du inn informasjon om de nye brukerne, etterlyst i meldingen som spretter opp.

a. Velg om du vil at de skal være en bruker (med begrenset tilgang til laderen) eller en administrator (med mer tilgang til laderen).

b. Identifiser laderen(e) du ønsker å koble til denne nye brukeren (grønn: tilkoblet, rød: ikke tilkoblet).

4. Klikk deretter «Aksepter» og en automatisk e-post sendes til den nye gjesten.

Når den nye brukeren godtar invitasjonen, kobles de til denne laderen.

den Opplæring i veggboks & Sertifisering Løsningen er en dagsopplevelse på Wallbox i Barcelona eller Madrid eller ved våre partnere… Motta en oversikt over alle produkter og tjenester fra Wallbox. Hvis du ønsker ytterligere informasjon, ikke nøl med å kontakt oss

Updated on 19/04/2021