Pulsar Plus ladelogger

Ladeloggene ligger ikke ute på nettsiden til myWallbox, ei heller i Wallbox-appen

Du må koble Pulsar Plus-laderen til internett for at statistikk om lading skal dukke opp i appen eller nettsiden til myWallbox.

Først sjekker du tilkoblingen til internett.

Hvis statistikken fremdeles ikke kommer opp, gjør du dette:

1. Se etter den nyeste versjonen av laderens firmware og sørg for at den er oppdatert.
  2. Slett Wallbox-appen fra telefonen og last ned appen på nytt før du kobler til laderen gjennom Bluetooth og la enheten synkroniseres til telefonen. Dette gjør det mulig for laderen å sende statistikken gjennom Bluetooth istedenfor internett
  3. Tilbakestilling av lader. I Wallbox-appen går du til: Innstillinger > Avanserte alternativer > Start på nytt.