Ny passordforespørsel for mobilapp

1. Innledning

Wallbox ønsker alltid å tilby kundene sine de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsen. En svært viktig del av denne brukeropplevelsen er Wallbox-appen og myWallbox-portalen.

Både appen og portalen gjør at kunden kan ha full kontroll over ladeopplevelsen, hente informasjon om laderens økt, statistikk, forbruk, brukere osv. Dette gjør det mulig for alle kundene våre å ha full styring av energiforbruk og kostnadsbesparelser knyttet til levering av elektriske kjøretøy.

Hvis du allerede har opprettet en konto på Wallbox-mobilappen, kan du generere et nytt passord i tilfelle du har glemt det gamle.

2. Foresprørsel for nytt passord

1. Første tilgang til Wallbox mobil-appen.

2. Klikk på GLEMT PASSORDET.

3. Skriv inn e-postadressen din og klikk SEND.

Etter det vises en bekreftelse i et hurtigvindu.

4. Klikk på OK.

5. Åpne e-postmeldingen med emnet: tilbakestilling av passord til mywallbox.

6. Klikk på GJENOPPRETT PASSORD.

Hurtigdialogen Nytt passord vises på mywallbox-portalen.

7. I Nytt passord-boksen, skriv inn et nytt passord.

8. I Gjenta nytt passord-boksen, skriver du inn passordet som er angitt i Nytt passord-boksen.

9. Klikk på SEND.

Etter det vises en bekreftelse i et hurtigvindu.

10. Klikk på OK.

Nå kan du logge på Wallbox-mobilappen med ditt nye passord.

[elementor-template id="1022"]
Updated on 29/04/2021