Hvordan sette opp laderen for «betal per lading»-funksjonen

1. Innledning

Wallbox ønsker alltid å tilby kundene sine de beste produktene, tjenestene og brukeropplevelsen. En svært viktig del av denne brukeropplevelsen er Wallbox-appen og myWallbox-portalen.

Både appen og nettstedet gir deg full kontroll over ladingen. Du kan nemlig hente ut informasjon om selve ladingen, statistikk, forbruk, brukere og så videre. Slik blir det lett å holde full styring over energiforbruk og kostnadsbesparelser ved skifte til elektrisk bil.

På MyWallbox kan du integrere en betalingsplattform for å belaste kunder/brukere direkte for hver gang de bruker infrastrukturen. Videre finner du instruksjoner for å administrere infrastrukturen hvis du har en integrert betalingsplattform.

Wallbox tilbyr tre typer abonnementer på programvare: Basic, Standard og Business. Kunder som går for Basic og Standard kan foreløpig ikke bruke de automatiserte betalingssystemene eller mikrobetalinger gjennom QR.

Denne funksjonen er en betal-for-bruk-funksjon og bare myWallbox Business-abonnenter kan dra nytte av fullstendig automatiserte betalinger med den QR-basert mikrobetalingsfasiliteten.

2. Sette opp laderen for «betal per lading»-funksjonen

Du må konfigurere laderen som en offentlig lader for å tillate offentlig lading av brukere som ikke tilhører laderstedet.

Bare superadministratoren for stedet kan utføre denne handlingen.

1. Gå til myWallbox-portalen.
  2. Logg på med kontoinformasjonen din.
  3. I Lader-skjermen, klikk på laderen du ønsker å aktivere betal-per-lading-funksjonaliteten for.
  1. På ladeskjermen, gå til OPPSETTS-fanen.
  2. Under seksjonen lade-modus, aktiver «betal per lading»-knappen.

En bekreftelsesmelding for aktivering av betal-per-lading-funksjonen dukker opp.

1. Klikk på ACCEPT.

den Opplæring i veggboks & Sertifisering Løsningen er en dagsopplevelse på Wallbox i Barcelona eller Madrid eller ved våre partnere… Motta en oversikt over alle produkter og tjenester fra Wallbox. Hvis du ønsker ytterligere informasjon, ikke nøl med å kontakt oss

Updated on 25/05/2021