Hvordan sette opp Betal-per-måned-funksjonalitet for ladeinfrastrukturen din?

Innledning

Wallbox ønsker alltid å tilby kundene sine de beste produktene, tjenestene og brukererfaringen. En svært viktig del av denne brukeropplevelsen er myWallbox-portalen.

myWallbox-portalen lar deg ha full kontroll over din ladeopplevelse, samle inn informasjon om ladeøkter, statistikker, forbruk, brukere, osv. Du kan også administrere energiforbruket og kostnadsbesparelser relatert til å ta i bruk elektriske kjøretøy.

Abonnement på en av Wallbox Business-planene gjør det mulig for superadministratoren av gruppen å opprette tariffer og administrere fakturaer fra betalingsskjermen på myWallbox-portalen.

2. Oversikt over Betal-per-måned

Betal-per-måned-funksjonalitet gjør et en leder og/eller eier av en ladeinfrastruktur kan sette opp automatisk fakturering av brukere for ladeøktene deres ved slutten av hver måned.

Dersom du er en leder og/eller eier av en ladeinfrastruktur, trenger du bare å sette opp kontoen din og invitere/abonnere brukerne du ønsker å gi tilgang til laderne til dine foretrukne priser og glemme alt annet. Gå til neste seksjon for mer detaljerte skritt for dette.

Dersom du har et abonnement, må du oppgi faktureringsinformasjon, sette opp en betalingsmetode og akseptere ladekontraktens vilkår. Deretter kan du glemme alt annet og bare nyte ladeopplevelsen og låse opp laderen via RFID, PIN eller appen hver gang du ønsker å starte en ny økt. De vil bli fakturert automatisk ved månedsslutt og fakturaen vil bli sendt automatisk. Klikk her for å finne ut mer.

3. Skritt for å sette opp infrastrukturen til å fungere for Betal per måned

Som superadministrator for stedet, følg disse neste skrittene:

1. Abonner på en business-plan
  2. Koble til Stripe-konten
  3. Sett opp en Betal per måned-pris
  4. Sett opp en pris for laderne dine
  5. Aktiver Betal per måned-funksjonalitet for laderne dine
  6. Inviter brukere til Betal per måned-abonnement og gi dem tilgang til laderne

4. Systemkrav

For riktig bruk av systemet, er det svært viktig å forstå at brukere bare vil kunne låse opp laderen dersom enten laderen eller både appen og laderen har internettilkobling. Merk at dersom brukere skal autentisere seg via RFID, MÅ ladernes infrastruktur være satt opp riktig med internettilkobling.

De følgende scenarioene representerer tilkoblingsstatuser der Betal per måned fungerer:

Merk at systemkravet som gjør denne løsningen restriktiv i visse scenarioer, skyldes behovet for å sikkert sjekke de riktige betingelsene for systemet med myWallbox-skyen gjennom lader- eller apptilkobling til internett.

den Opplæring i veggboks & Sertifisering Løsningen er en dagsopplevelse på Wallbox i Barcelona eller Madrid eller ved våre partnere… Motta en oversikt over alle produkter og tjenester fra Wallbox. Hvis du ønsker ytterligere informasjon, ikke nøl med å kontakt oss

Updated on 02/02/2021