Hvordan oppretter du en konto med myWallbox og logger på fra nettstedet

Hvordan oppretter du en konto med myWallbox og logger på fra nettstedet

Første tilgang til myWallbox – URL: https://my.wallbox.com/login

Har du allerede opprettet en konto gjennom Wallbox-appen, bruker du det samme brukernavnet og

passordet når du går inn på nettstedet. Ellers kan du nå opprette en ny konto gjennom nettstedet.

• Du klikker på Registering for å opprette en myWallbox-konto.
  • En melding om registrering spretter opp
  • Legg inn personopplysningene dine og fortsett.

• Bekreftelsen spretter opp som en melding på skjermen
  • I innboksen mottar du en e-post for å bekrefte kontoen din. Sjekk søppelpost hvis du ikke har fått e-posten.
  • Når e-posten er åpen, klikker du på Bekreftelse for å bruke kontoen.

• Når du har klikket på Bekreftelse, omdirigeres du til registrering av lisens, som spretter opp i et vindu

Når kontoen er opprettet, hører du til en gruppe der du er superadministrator. Når andre brukere inviterer deg til å bli med i sine grupper, er du ikke superadministrator. Det avhenger av gruppenes egne retningslinjer, hvorvidt du er bare en administrator eller bruker.

LOGG INN

Når kontoen er bekreftet, er det bare å logge seg inn på myWallbox

nettsted. Du blir omdirigert til hovedsiden for myWallbox