Hvordan oppdatere programvaren til laderen din (Copper/Copper SB/Commander/Commander 2/Pulsar Plus/Quasar)

For å dra nytte av de nyeste oppdateringene og funksjonalitetene for laderen din er det viktig å holde laderens programvare oppdatert.

Først må du sørge for at du har den nyeste versjonen av Wallbox-appen på telefonen ved å sjekke mobilens App Store eller Play Store.

MERK: Du kan oppdatere laderen din gjennom Wi-Fi eller ved å koble til smarttelefonen din til laderen gjennom Bluetooth dersom det ikke er noen tilgjengelig internett-tilgang.

1. Åpne myWallbox-mobilappen og logg inn. Fyll inn brukernavn/passord hvis du ikke blir logget inn automatisk.

Credentials page

1. Velg lader når du har logget inn.

Copper SB screen
Chargers list

1. På laderskjermen trykk på tannhjul-ikonet forInnstillinger.

Settings screen

1. Klikk så på Lader-info.

configuration screen charger infos highlighted

1. Trykk på Lader-versjon, appen vil sjekke om det er en tilgjengelig oppdatering:

charger version screen

• Hvis laderen er oppdatert vil meldingen «Programvare er oppdatert» vises,
  • Hvis en oppdatering er tilgjengelig, vil appen vise meldingen «Installer oppdatering». Hvis du ønsker å oppdatere programvaren nå klikk på «Installer oppdatering». Du kan også oppdatere programvaren senere hvis du ønsker det.

software is up to date screen
software update available

1. [Optional] Hvis du oppdaterer offline vil appen be om tillatelse til å koble til laderens aksesspunkt, klikk på «Join» for å godta og fortsett oppdateringsprosessen.

hotspot screen

1. Programvareoppdateringen blir nå behandlet, vent til programvareoppdateringen er fullført og meldingen «Din lader er blitt oppdatert til [software version format x.x]» dukker opp.

VIKTIG: Hvis telefonen/laderen din eller begge ikke er koblet til internett, må du ikke forlate denne siden eller lukke appen, da dette vil avbryte oppdateringsprosessen og kan skade laderen din.

pulsar update process sucessful

Updated on 26/07/2021