Hvordan oppdatere firmware på din Pulsar

For å dra nytte av de nyeste oppdateringene og funksjonalitetene for laderen din, er det viktig å holde din Pulsars firmware oppdatert.

Før du starter denne prosedyren, og for å sørge for at oppdateringsprosessen går som den skal, vennligst:

• Sørg for at smarttelefonen din har Bluetooth-tilkobling aktivert.
  • Sørg for at smarttelefonen din er koblet til internett (Wi-Fi eller mobilt nettverk).
  • Sørg for at du har den nyeste versjonen av Wallbox-appen på telefonen ved å sjekke mobilens App Store eller Play Store.
  1. Åpne myWallbox-mobilappen og logg inn. Fyll inn brukernavn/passord hvis du ikke blir logget inn automatisk.

Credentials page

1. Velg lader når du har logget inn.

Pulsar screen
Chargers list

1. På laderskjermen trykk på tannhjul-ikonet forInnstillinger.

Settings screen

1. Klikk så på Lader-info.

configuration screen charger infos highlighted

1. Trykk på Firmware-versjon, appen vil nå sjekke om en oppdatering er tilgjengelig:

charger version screen

• Hvis laderen din er oppdatert vil «Firmware er oppdatert» vises på skjermen,
  • Hvis en oppdatering er tilgjengelig, vil appen vise meldingen «Installer oppdatering». Hvis du ønsker å oppdatere firmware nå klikk på «Installer oppdatering». Du kan også oppdatere firmware senere dersom du ønsker det.

firmware-is-up-to-date
firmware install update screen

1. Firmware oppdateringen behandles, vent til oppdateringen er fullført og beskjeden «Laderen din er oppdatert til [firmware version format x.x]» dukker opp.

VIKTIG: Ikke forlat denne siden eller lukk appen, da dette vil avbryte oppdateringsprosessen og kan skade laderen din.

pulsar update process sucessful

[elementor-template id="1022"]
Updated on 21/07/2021